Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Kenwood
- VIP Član
- Vozim: 407
- Vozim: Peugeot 407 SW
- Motor: 2.0 HDI 100 KW
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 9 puta
-
Re: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
AAAAAUUUUuuuu ... Srki brate, pa ja sam bio ubjeđen da sam ja najgori Fanatic što se tiče auta i pedantnosti ..... ali tek sad vidim da si ti još gori !
Svaka čast druže - Karavančić ti je FULL - nema dalje !
Ja sam 106-icu kupio nema ni mjesec dana - ima dosta stvari da radim i ugrađujem... ja ako to nebudem sve slikao i stavljao na forum - biće ogroman GRIJEH !
Ali.... uvijek kad nešto radim na autu, ugrađujem i popravljam - uvijek se bukvalno natjeram da to sve slikam - mada u tom momentu dok radim mi bude mrskoooooo ... UF !
Vjerujem da je i tebi tako bilo dok si ovo radio ali dobar si - svaka čast ... SVE si zabilježio i podijelio sa nama !
Svaka čast druže i samo tako nastavi - ja lično poštujem osobe kojima auta ne služe samo od tačke "A" do tačke "B" ... nego da prosto uživaju dok ga voze i da ih nije sramota gdje god da dođu i parkiraju se !
Da više ne gnjavim - oduševljen sam tvojim radovima i tvom ukusu na tvom ljubimcu !

Svaka čast druže - Karavančić ti je FULL - nema dalje !

Ja sam 106-icu kupio nema ni mjesec dana - ima dosta stvari da radim i ugrađujem... ja ako to nebudem sve slikao i stavljao na forum - biće ogroman GRIJEH !

Ali.... uvijek kad nešto radim na autu, ugrađujem i popravljam - uvijek se bukvalno natjeram da to sve slikam - mada u tom momentu dok radim mi bude mrskoooooo ... UF !
Vjerujem da je i tebi tako bilo dok si ovo radio ali dobar si - svaka čast ... SVE si zabilježio i podijelio sa nama !

Svaka čast druže i samo tako nastavi - ja lično poštujem osobe kojima auta ne služe samo od tačke "A" do tačke "B" ... nego da prosto uživaju dok ga voze i da ih nije sramota gdje god da dođu i parkiraju se !
Da više ne gnjavim - oduševljen sam tvojim radovima i tvom ukusu na tvom ljubimcu !

- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
Hvala Zoka
Joj bilo je tu prerada,prepravki skidanja vracanja i jos svasta i jos ce biti svasta,cekam jos neki dijelova da mi stignu i tako
imam neki planova kamaru jos,kao npr nove stopke od redizajna,sportske orginalne papucice,lajsne farbanje alu felgi nove gume ljetnje,mozda farbanje krova u crnu(neku onu zajebanu crnu da izgleda kao panorama) ali farbanje ni u kom slucaju vise foliju itd itd uglavnom sve ce biti na forumu,zato smo i tu
90% radova sam propratio slikama,klipovima i sve podijelio ovde sa rajom
Eto mozes mi ostaviti broj negdje ovde u pp ili na fb me dodati pa kad budem u bn da malo sjednemo bacimo koju fotku i tako

90% radova sam propratio slikama,klipovima i sve podijelio ovde sa rajom

Eto mozes mi ostaviti broj negdje ovde u pp ili na fb me dodati pa kad budem u bn da malo sjednemo bacimo koju fotku i tako

- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Jos jedan klipic,ne znam kad sam ga napravio, slucajno sam ga nasao
[bbvideo=560,315]http://www.youtube.com/yk71cKaR5dQ[/bbvideo]

[bbvideo=560,315]http://www.youtube.com/yk71cKaR5dQ[/bbvideo]
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Uvijek volim snimke ubrzanja itd,prednost benznica sto ga mozes u istoj brzini vozit dosta dugo za razliku od dizela jbg 

- Crn1
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 1.4 HDi ; 2.0 HDi 16v
- Ima zahvala: 0
-
Au bree, pa koji klop je bolji
K&N bas pravi razliku kod benzinca. Pitanje je koliko je lepsi zvuk kada je u pitanju dizel sa K&N?
Bas ovih dana razmatram da pocastim svog lava jednim K&N panel filterom. Nasao sam ga za 60e, nov.

K&N bas pravi razliku kod benzinca. Pitanje je koliko je lepsi zvuk kada je u pitanju dizel sa K&N?
Bas ovih dana razmatram da pocastim svog lava jednim K&N panel filterom. Nasao sam ga za 60e, nov.
- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Hvala buraz
da da kod benzinca se bas primjeti razlika u zvuku ,a za dizela stvarno ne znam jbg nisam imao prilike da vidim kako se ponasa ... 

- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 321 put
-
Srky druže, kud se ne sjetih tebe da pitam. Kuda si kabal za napajanje provukao do motora? Ja nešto petljao i izašao na vrata kroz onu gumu. Ako ti nije problem da uslikaš da se vidi kuda tačno prolazi u kabini u motorni prostor. I da li znaš koja može najveća dubina zvučnika za zadnja vrata? Produvao mi jedan, pa kontam da mjenjam i vidim neke dobre Balupunkt ali piše da je 90mm dubina ugradnje.
- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Aj probacu da slikam nekako kud ulazi u auto ako uspijem naci odakle... a sad cu probat da ti objasnim...Ima kod mene jedan cep gumeni dodje tacno iza papucice gasa gledajuci iznutra ,i onda lagano ispod tepiha i onih plastika sto idu po sredi auta gdje je rucna itd do gepeka al sam znaci sve ono poskidao i sve ispod tepiha tako da nigdje ne strci niti zapinje,...A sto se tice zadnjih vrata prvo sam imao neke hifonicsove dvosistemce od 165mm i stvarno su bili ogromni magneti i pasali su ali sam posle nasao druge hertzove od 130mm koji i idu u zadnja vrata msm sirinom i zamijenio sam ih a njihova dubina je 59mm...e sada oni hifonics su sigurno bili dublji za tih nekih 3-4cm i pasali sumara- je napisao/la:Srky druže, kud se ne sjetih tebe da pitam. Kuda si kabal za napajanje provukao do motora? Ja nešto petljao i izašao na vrata kroz onu gumu. Ako ti nije problem da uslikaš da se vidi kuda tačno prolazi u kabini u motorni prostor. I da li znaš koja može najveća dubina zvučnika za zadnja vrata? Produvao mi jedan, pa kontam da mjenjam i vidim neke dobre Balupunkt ali piše da je 90mm dubina ugradnje.

A ovo su ti prije sto sam imao pa probaj procijeniti jbg

- mara-
- Site Admin
-
Kako si stavio od 165 pozadi kada ide 130? Je li mu ovo model što piše pozadi, da probam pronaći podatke o dubini? Znaš li jesu li kvalitetni ovi Blaupunkt? Model je GTX542 DE.
Ima i kod mene neka guma ali ne znam da li je to to. Gdje to izađe u motor? Meni je to sve složeno i u funkciji, nego mi se ne sviđa što sam provukao kroz onu gumu (probušio je) kroz koju idu žice u vozačka vrata, tu sam izašao i provukao pored u motorni prostor.
Ima i kod mene neka guma ali ne znam da li je to to. Gdje to izađe u motor? Meni je to sve složeno i u funkciji, nego mi se ne sviđa što sam provukao kroz onu gumu (probušio je) kroz koju idu žice u vozačka vrata, tu sam izašao i provukao pored u motorni prostor.
- mara-
- Site Admin
-
Mislim da su to ovi? http://saudi.souq.com/sa-en/hifonics-zxi62cx-442294/i/
Malo me buni što prikazuje i ovalne. Da li je to tako neko pakovanje? I tu piše da je dubina 145? Da li je to moguće? Ako je tako, onda bi 90 trebalo da ide bez problema.
I ako imaš vremena da malo pogledaš ovu stranicu, vjerujem da se bolje razumiješ šta je kvalitetno: http://conrad.ba/category_auto-ugradni- ... 2147485259
Šta bi ti ovdje uzeo za zadnja vrata?
Malo me buni što prikazuje i ovalne. Da li je to tako neko pakovanje? I tu piše da je dubina 145? Da li je to moguće? Ako je tako, onda bi 90 trebalo da ide bez problema.
I ako imaš vremena da malo pogledaš ovu stranicu, vjerujem da se bolje razumiješ šta je kvalitetno: http://conrad.ba/category_auto-ugradni- ... 2147485259
Šta bi ti ovdje uzeo za zadnja vrata?
- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Kako
, jedva nekako nakoso pitaj boga
ali su bili ogromni po 90wrms-a i stvarno veliki magneti i kao sto kazes ako su bili po 145mm dubine a ti od 90 sigurno pasu nemas problema,a to su ti sto si poslao link ...msm ako ti je u zadnjim vratima ikako slicno kao kod mene.
E probacu sutra po danu da slikam kud ide kabal od motora unutra...
Evo od mene par nekih sto smatram da bi bili ekstra pa vidi
http://conrad.ba/product_2-dijelni-koak ... 2147485259
http://conrad.ba/product_2-sustavni-koa ... 2147485259
to je to uglavnom sto je dobro ,sony necu ni da gledam
e sad zavisi koliko si spreman da izdvojis za dva zvucnika koja ti neces nikada skoro ni cuti iz zadnjih vrata kako sviraju dok vozis ,ja sam ona dva hertza platio 50km nova ,a ima na prvoj stranici oni magnati od 71,50km nisu ni oni losi jbg

E probacu sutra po danu da slikam kud ide kabal od motora unutra...
Evo od mene par nekih sto smatram da bi bili ekstra pa vidi
http://conrad.ba/product_2-dijelni-koak ... 2147485259
http://conrad.ba/product_2-sustavni-koa ... 2147485259
to je to uglavnom sto je dobro ,sony necu ni da gledam

e sad zavisi koliko si spreman da izdvojis za dva zvucnika koja ti neces nikada skoro ni cuti iz zadnjih vrata kako sviraju dok vozis ,ja sam ona dva hertza platio 50km nova ,a ima na prvoj stranici oni magnati od 71,50km nisu ni oni losi jbg