307 hdi
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Re: 307 hdi
Ja cu od poliestera napraviti policu da bude knap s tabletom, imat ce mogucnost vadjena. Player cu staviti u pretinac,pa cemo vidjet kako ce sve to funkcionisat. Tablet je jako dobra opcija, bolji od sve i jednog 2din playera. Mene ovaj fabricki nervira, nabit cu ga nogom prve prilike
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
mozes uraditi ili to sa mogucnosti vadjenja ili kako sam negdje vidio da ostane tablet fiksno na mjestu samo se napravi kao poklopac na kojem se nalazi fabricki radio, kad izlazis iz auta nabacis taj poklopac na tablet a kad udjes sklonis i normalno koristis
negdje sam gledao video kako je lik na tom principu odradio "zastitu" za tablet, mislim da je taj poklopac odradio na 3d printeru i izgleda skoro pa isto kao i fabricki radio sa changerom ispod, izvan auta se i ne primjeti da nije radio u pitanju
negdje sam gledao video kako je lik na tom principu odradio "zastitu" za tablet, mislim da je taj poklopac odradio na 3d printeru i izgleda skoro pa isto kao i fabricki radio sa changerom ispod, izvan auta se i ne primjeti da nije radio u pitanju
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Ako nema GPS nemoj ga ni stavljati 
Moze se to lijepo uraditi i ja sam kontao . Imam tablet al nemam GPS pa mi se ne da zezati oko toga , ako nekada kupim sa gps-om mozda i ugradim.

Moze se to lijepo uraditi i ja sam kontao . Imam tablet al nemam GPS pa mi se ne da zezati oko toga , ako nekada kupim sa gps-om mozda i ugradim.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
^ ma lako je to rjesivo sa externim gps antenama koje se kopcaju na usb port samo sto takve antene kostaju 10-20$, ako tablet nema standardni veliki usb port treba ti jos otg micro usb na usb kabal koji isto kosta par $ i eto tableta sa gps-om 

-
- VIP Član
-
Ja jos uvijek nisam nacisto kako spojit, da li u rupu od originalnom cd-a ubacit malo pojacalo koje cu povezat s tabletom, ili da nadjem neki player koji ima aux pa ga puknem u pretinac. Moram preko aux povezat tablet, a ovaj fabricki nema to jbg. Dok ne skupim sve necu nista ni dirat. Isao sam danas na otpad da vidim da li imaju ovaj okvir playera od 307 da njega prepravim za tablet medjutim nisam nasao. Morat cu rastavit i tablet pa u njega direktno zalemit kabl od tableta i rijesit stalno napajanje. Ajde to mi je manja briga, uzet cu plus sa brave i nastimati tablet na sleep mod kad izgubi napajanje,tako da kad god upalim auto tablet ce se sam aktivirat
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 40 puta
-
Evo da se uključim i ja malo poslije ovog odmora.
Prvo da ti pofalim 307, lijepo izgleda sa ovim unutarnjim okvirima. Neka te posluži i da se voziš bez kvarova i problema, neka samo bude styling i update.
Za tablet ti je super ideja, može se jeftinije proći od originalnog multidispl. a ima sve funkcije.
Možda ne bi trebao otvarati tablet, riješi iz vana ako ima konektore.
Napajanje možeš riješiti na konektor napajanja tableta iz punjača. Dobro bi bilo da ima i svoju bateriju. Izlaz bi trebao uzeti sa izlaza slušalica i dovesti na pojačalo, pa na zvučnike. Auto pojačala su mala, mogu stati iza, jedino za hlađenje treba vidjeti da ne zapale auto.
P.S. imao sam nekakva dva auto pojačala (poklon).
Prvo da ti pofalim 307, lijepo izgleda sa ovim unutarnjim okvirima. Neka te posluži i da se voziš bez kvarova i problema, neka samo bude styling i update.
Za tablet ti je super ideja, može se jeftinije proći od originalnog multidispl. a ima sve funkcije.
Možda ne bi trebao otvarati tablet, riješi iz vana ako ima konektore.
Napajanje možeš riješiti na konektor napajanja tableta iz punjača. Dobro bi bilo da ima i svoju bateriju. Izlaz bi trebao uzeti sa izlaza slušalica i dovesti na pojačalo, pa na zvučnike. Auto pojačala su mala, mogu stati iza, jedino za hlađenje treba vidjeti da ne zapale auto.
P.S. imao sam nekakva dva auto pojačala (poklon).
- VIP Član
-
Dino ja sam cekao kad ces se ti javit. Svakako sam te mislio pitat za savjet.ovaj drug koji mi vec pomaze je iz sanskog mosta i vozi hondu, nista nije kao kod nas na pezoima. Dok ja malo skupim ideja i savjeta bit ce radova. A ove unutrasnje plastike mislim farbat, ne svidja mi se ova imitacija drveta. Rado bih se mijenjao s nekim za sive ili crne. Ako ne farbam svoje definitivno, vjerovatno piano black
- Adnan1988
- Napredan član
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Ma drug samo piano black nista ovo drvo hahahahah ja sam kod sebe farbao u piano black extra je...evo slika pa vidi svidja li ti se...