Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Super,pregledat cu,evo napravit cu i ja jedan Diy u kategoriji moj DiY pa nek neko od admina samo slike stavi da se vide,ja cu linkove ubacit jer pisem s moba
Samo ti lijepi linkove, sve cemo prepraviti
I ja sam vise za piano black. Da nisu kod mene vec sive, isle bi u tu boju, ovako mi mrsko farbati. Ima tu DIY kako se skida, nije strasno.. lako ces se snaci. Najteze je isceprkat ovu dugmad gdje dodje ESP i treptaci.. tu ispod imas isto sarafe. Ugl. snaci ces se
I mene si zainteresovao sa ovim tabletom, a nemam ga kod sebe. Dok malo pregledam opcije, moguće da i ja zamijenim, dotužili mi oni CD audio formata, a ne kupuje mi se novi CD player. Treba pogledati kako će ga komp. prepoznati, a možda i on ima dovoljno snage izlaza za zvučnike. U svakom slučaju imam dva(2) mini pojačala, pa ćemo vidjeti. Meni su interesantne konzole u ovoj boji, ne bih žurio sa farbanjem (ova ekipa prvo savjetuje farbanje svakome ko predstavi novi auto )
Plastike treba skidati plastičnim nožem, s tim da drugu-nalijegajuću stranu treba zalijepiti nekom trakom (izolir ili papirnom)
Ja koliko sam skontao svejedno cemo morat i ja i ti mijenjat originalni player jer on nema aux. Ja sam to kontao tako spojit, zvuk ce i dalje ici preko playera, ali ce sa tableta ici na player. Oni koji su ovo uradili kazu da je zvuk puno bolji, cisci. Prednosti je puno, od raznoraznih aplikacija pa sve ostalo. Jedan drug iz mostara je u svoj e46 bmw ubacio isto, ali je to tako jednostavno odradio, ubacit cu slike pkslije
Po ovoj tvojoj slici, ako staviš tablet tada nemaš mjesta za player. Mislim da je tablet dovoljan i auto pojačalo pa na zvučnike. Auto pojačalo ima izlaz za prednje i zadnje zvučnike plus ekvilajzer.
Bi li se mogao naruciti ovako neki kabal koji bi isao na CD player na mjesto changera, a na kraju da bude aux izlaz??? Na njega nastiklas bluetooth i eto.. msm, da bi se to moglo nesto izvesti puzz
Ne znam sad tacno koji od ovih kablova, jer ne znam kako izgleda izlaz na playeru dok ga ne bih izvukao.
Ja sam gledao player koji ima sd card, i bluetooth, nema cd. Nije nesto skup bog zna, ali preko bt povezati player i tablet. Onda ostane samo rijesiti napajanje tableta. To bih definitivno uzeo sa brave, da ne bi morao vaditi tablet svaki put kad ga hocu upalit. Ovako na bravu ga nakacim,kad upalim auto upali se i tablet i to je to, cak sta vise pamtio bi gdje je stao, tako da bi i muzika nastavljala i sve
Pa treba i ovo provjeriti je li izvodljivo, lakse je samo kabal kupiti ako moze. Ma davno bi ja imao player u autu sa SD karticom da nije ovih komandi na volanu, toga se ne bih mogao odreci
Danas palo tamnjenje zadnjeg kraja auta, isao sam na tamniju varijantu zbog sina, da mu je makar malo ugodnije po ovim vrucinama. Slijedecih dana ide prednji kraj,kao i jos neke novine al o tom po tom
Pregled'o sam sad čitavu temu, imaš super auto i fine planove, svaka čast. Vidim da neke već sprovodiš u djelo i dosta se razumiješ u to, to ti je super. Ja sam za mnoge stvari laik valja mi plaćati ruke svima lol
E sad, što se tiče fabričkog multifunkcijskog govneta sa touch displejom, on je za Pežoa 307 oko 900 KM, bluetooth playeri su od 160 nadalje KM, tableti su tu oko 150 KM nadalje isto, znači isplati se u svakom slučaju raditi tu zamjenu za nekih 300-400 KM ukupno. Nije loša ideja imati player tamo u onom pretincu pa preko aux kabla iz tableta u player pa dalje kroz zvučnike. Jedino gledam po ovom video klipu, on je spojio komande na volanu na tablet, zanima me kako ih je uspio zadržati? Ja kad sam kupovao CD player (jer nisam mog'o imati 867982 CDova u autu, lakše mi je bilo preko mobitela puštati na aux kabal muziku) išao sam kod dobro jakog autoelektričara da se raspitam kako bi mogao zadržati komande, rek'o mi je da je tu skuplja pita neg' tepsija i da na kraju krajeva nije sigurno da li će raditi, ne isplati mi se kaže da ja tebi tu ostavim čitav dan a nije parali pos'o kad vidiš šta treba uraditi.
A što se tiče ovih auto radio usb aux sd card playera po piku što se vrte, nisu loši, ja sam jedan od nekih 65 KM priključio jednom isti je zvuk potpuno kao na običnom, čak malo glasnije kad se odvrne ljepše mi nekako zvuči, samo mi je displej bio u raznim bojama bez vađenja pločice, zbog toga sam ga skinuo, našao crveno-narandžasti Sony neki player koji se lijepo uklopio, samo nemam bledne, a rado bi prikopč'o i ja neki tablet ako skontamo kako komande aktivirati.