VODA ISPOD VOZACOVIH NOGU
VODA ISPOD VOZACOVIH NOGU
Poslije duzih kisa u autu se pojavljuje voda,tapacirug ispod vozacovih nogu je sav vlazan.Da li je neko imao slicnih problema?
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Re: VODA ISPOD VOZACOVIH NOGU
To nebi bilo lose da sjedis u auto i neko slaufom po vratima i prozoru, ako ne pusta onda ispod auta propusta
Motion & Emotion
Druze drug je moj imao slican problem na 307 ulazila mu voda i mi smo to otkrili nekako pa smo silikonirali i sad je sve uredu
Jeste li otkrili gdje tacno ulazila voda i koja ste mjesta silikonirali?
Njemu ulazila voda kraj filtera klime ili koji je vec na desnoj strani unutra tesko mi vako obkasnit al tu smo silikonirali i vise nije ulazila
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Najbolje sto ti Phantom rece da ti neko prska vodom s vana, a da ti gledas unutra gdje pusta. Moguce da pusta i ispod tapacirunga, ako je nekad prije skidan, a nije dobro zalijepljen onaj najlon.
Pozdrav,
Imao sam istih problema.U pocetku samo ispod vozacevih nogu pa onda i iza vozacevog sjedista. Poslije pet dana polivanja auta nisam mogao da vidim kuda ulazi voda. Onda slijedi vadjenje sjedista i podnog tapacirunga. i bingo. Na unutrasbjoj strani praga imaju rupe nekih 3 cm precnika i kroz njih sam vidio vodu u pragu koja preljeva u unutrasnjost auta. Dalje nije bilo problem skontati. Otvori na dnu praga su bili zacepljeni.Dizalica, borer 3 mm i procistio te otvore. Voda je oticala dobra tri sata.
Imao sam istih problema.U pocetku samo ispod vozacevih nogu pa onda i iza vozacevog sjedista. Poslije pet dana polivanja auta nisam mogao da vidim kuda ulazi voda. Onda slijedi vadjenje sjedista i podnog tapacirunga. i bingo. Na unutrasbjoj strani praga imaju rupe nekih 3 cm precnika i kroz njih sam vidio vodu u pragu koja preljeva u unutrasnjost auta. Dalje nije bilo problem skontati. Otvori na dnu praga su bili zacepljeni.Dizalica, borer 3 mm i procistio te otvore. Voda je oticala dobra tri sata.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Dobro je znatiSead_307 je napisao/la:Pozdrav,