Zimske gume
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: Zimske gume
ja jednom imao savine gume i nikada vise posle njih sam uzeo tigrove i bio sam prezadovoljan njima iduci puta opet uzimam tigrove jer ove savine st sam imao i pored dobre sare one su se izvrnule cak na jednoj i komadi zice poceli da izlaze tako da ostajem do daljeg uz tigrove gume
ima li ko iskustva sa Firestone Winterhawk 3 i Uniroyal plus 77, cijena im je ista cini mi se..?
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Evo ja danas nabacio dvije Savine S3+. 111KM komad, pa cemo vidjeti kako ce se pokazati 

evo izasla i na unitrade-ovoj stranici ponuda guma
ima li jos kakava firma osim gumam i unitrade.a u okolini TZ da imaju web cjenovnik?
ima li jos kakava firma osim gumam i unitrade.a u okolini TZ da imaju web cjenovnik?
evo petrolov cjenovnik, cini mi se da su Ok cijene
http://www.petrol.ba/sites/www.petrol.b ... k_gume.pdf
http://www.petrol.ba/sites/www.petrol.b ... k_gume.pdf
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Na sluzbenom Sava S3 solidno su se pokazale. Dobro vuku po ugazenom i ne ugazenom snijegu , malo slabije bocno drze al u granicama normale .
Na SW-u goodyear ultra grip bez ikakvih zamjerki
Na SW-u goodyear ultra grip bez ikakvih zamjerki

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Sinoc istestira i pozitivno iznenadjen. Kupio protekt gume s Miselin sarom izasle me sve 4 205/55 r16 240 KM. Pao snijeg brdo i krivine imaju prvi prolazim i nigdje zapeo nisam niti me zabacilo. I kada sam silazio kocio malo jace da vidim hoceli zabaciti, sanse nema 

Motion & Emotion
Prosle zime kupljene dve wintere koje su bile ok (mada je bilo malo snega prosle godine) a sad skoro kupim jos dve save jer wintere nije bilo
skroz su ok; dobro se zaustavljaju a jos bolje gaze sneg, jos uvek se nisam zaglavio nigde
inace malopre sam sa njima kopao sneg... bukvalno 

Koliko ce da traju (kod mene
) videcemo 
p.s. ova sava je made in turkey slika
p.p.s dimenzija 185 60 15

Koliko ce da traju (kod mene

p.s. ova sava je made in turkey slika
p.p.s dimenzija 185 60 15
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
kod mene su setovi matador i ljetnih i zmiskih guma, zimske presle nekih 12-13000 km a ljetne nisu jos ni do 10000 dogurale
zimske su nordica mp59 ja mislim i do sada nisam imao problema, zimi htjeo ne htjeo sa autom ne mogu pred samu kucu doci jer ima jedno 50-tak metara pofino brda (ne znam koji je stepen nagiba u pitanju ali nije standardni uspon vec nesto malo ekstremnije) koje je zaledjeno cim prvi snijeg padne tako da jedinu tu ne mogu izaci a sve ostalo (voznja po friskom snijegu, ugazenom snijegu, ledu, kisi) nisam imao nikakvih problema, naravno normalne voznje koju diktira stanje puta, kad divljas nece ti ni jedna guma odgovarati
zimske su nordica mp59 ja mislim i do sada nisam imao problema, zimi htjeo ne htjeo sa autom ne mogu pred samu kucu doci jer ima jedno 50-tak metara pofino brda (ne znam koji je stepen nagiba u pitanju ali nije standardni uspon vec nesto malo ekstremnije) koje je zaledjeno cim prvi snijeg padne tako da jedinu tu ne mogu izaci a sve ostalo (voznja po friskom snijegu, ugazenom snijegu, ledu, kisi) nisam imao nikakvih problema, naravno normalne voznje koju diktira stanje puta, kad divljas nece ti ni jedna guma odgovarati

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Ja za sad imam Savine S3 naprijed, Miselinke ljetne ostale pozadi.. zadovoljan sam pravo
Na kisi drze extra, probao sam malo i po snijegu, ja zadovoljan..