Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Safet je napisao/la:Dobar auto care iskreno i ne treba bolje auto do 307-ice sasvim je dovoljna, bez uvrede lave al meni se boja samo ne sviđa ali kako kažu "o ukusima se ne raspravlja" pa samo vozi važno da te auto služi.
Hvala, meni se 307 sve vise i vise svidja. Sasvim mi je jasno zasto je izabran za auto godine 2002.
A boja...kada sam ga ugledao u ovoj boji, sve ostale su mi posle bile "slabe". Ali kao sto ti kazes, o ukusima se ne raspravlja! :-)
Jucer sam napokon stavio one zimske gume sto sam kupio prosli mesec. Kaze vulkanizer da nisu lose, bice dobre za ovu zimu.
Moj utisak je da nisu bucne, ne tresu, ali su nekako tvrdje od Miselinki...
Uskoro cu morati uraditi mali servis. Kao da je jucer bio maj mesec!
Uzeo sam od jednog drugara sa Citroen foruma polovne gume. 2 Yokohama i 2 Barum, samo da pregrmim ovu zimu pošto finansijski baš ne stojim najbolje u ovom trenutku.
Inače, od samog starta mi je pokidan naslon za ruke od vozačevog sedišta. Tačnije, pokidana mi je ona plastika koja predstavlja držač naslona.
Dobijem informaciju (oglas) preko Peugeotcafe-a za ovaj oglas
Ja sam prosle god uzeo Savu Eskimo za 55e/kom, 16''. Uzeo samo naprijed dvije, pozadi ostale ljetne Miselinke. Ja sam zadovoljan gumom, doduse ovdje i nema neke zime al isao sam sa njima i po snijegu, nisu mrdnule. Mislim da je za te pare best buy
Ja sam gume Sava imao na golfu prije pgt-a do 2011. Pokazale su se dobre i na našem snijegu i na kiši, jest da imaju malo više plastike, ali za tu cijenu su odlične na normalnoj vožnji. Ne vozimo reli pa da moramo manevrisati ili onaj drift.
Nisu lose , meni su se na sluzbenom dobro pokazale , ako mislis na eskimo s3 neki dan sam stavio nove naprijed i platila ih firma 85 KM komad u dimenziji 195/65 R 15.
P.S.
E vala si bas baksuz ...