Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
dragonlaminates , nema gubitka vidljivosti. Bio sam sa njom po eu cijeloj bez problema. Ja ih prodajem, ali neradim ja ugradnju. 30 km kosta metar folije.
Auuu daj slika
Svaka čast prvo što si ga novog uzeo, a onda i na svemu ostalom, folija je lijepa i u skladu s bojom auta. Imaš li kakve planove oko njega dirati ili valjaš originalno samo?
Ma druze, on samo na oko izgleda orginalan.. Heheh predugo se druzimo da bi bio u originalu.
Igrali smo se galetom malo, cisto da vidimo imal sta za atmosferske motore, dali je neko nekad pravio kakve mape. Pa vremenom je uradjen remap, ubacena klapna od 2.0i, prebacen fuel rail, spakovan pcm od TiVCT Mondea, prijavljeni kljucevi da bi to sve i radilo i palilo i onda ponovo remapiran. Nebih to preporucio da radite, mi smo to sve radili da vidimo znamol i da bidimo hocemol ga ubit . Proslo je od tad 5 godina, i jos radi heheh ..
Ovjes je dosao sport iz fabrike? Crvene opruge H&R, felge su trenutno MAM 18" na 225/40/18 Sava HP gumama. Save rolamo vecinom svi, cisto zbog cijene jer jeftine su ja sam placao oko 200 km komad ovo ljeto u Vibi. A dovoljno su mekane i dobro drze grip, cak i po kisi. Izduv je uradjen komplet od grane, straight pipe, koji se dijeli na lijevu i desnu cijev nazad. ST look. Sjedista sam kupio od focusa oem titanium x, kozna sa grijacima ali nisu jos montirana, cekacu proljece za te stvari. I ett ima jos nekih sitnica al nista posebno u biti. Zimske su 15" cekicare takodje sava S3.