Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
ovako ja sam alen i dolazim iz Zivinica od prije 3 mjeseca vozim pezo 307 sw 2003 god 66 kw
ovo je moj ljubimac
ako nekome bude trebala pomoc oko izmjene sijalica na osvjetljenju klime kao i popravka pumpice za spricanje vode na sajbu neka se javi to sam sam sebi odradio bez nekih majstora
Dobro nam dosao,sigurno cemo se dobro druziti. Imas temu (kategorija 4,opcenito i tu bih zelio da napises kako si rijesio problem sa pumpicom za spricanje sajbe,a takodjer otvori novu temu o mijenjanju sijalice od klime)
Inace zaboravih reci da je peugeot odlican,predstavi i njega kako treba ( ima tema i za to) napisi o njemu i nadam se da ces da uzivas u voznji 307 ce i da ce te svaki dan samo odusevljavati I moramo mu naci felgice momacke :)