Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Stvarno strasno! Pa ovo je Bogu plakati.. na sta spanu neki ljudi, pa je li realno
Druze, jeste trosak, ali pokusaj da se ne nerviras.. bice spojlera. Zivio mi
BAR je "mali" grad, 50k ljudi je bas malo. Ima možda 20ak 207ica, od kojih samo dvije voze gelipteri spremni na ovako nešto, i koji kao nesto sređuju oko auta. Tako da...
Radi se o tome što je samo slomio ovo, ne moze ga iskoristiti, napravio mi je štetu, misleći da sam super lijepkom to zalijepio da ga BUDALA moze skinut i ponet doma.
Kolko ja sredjujem, a to radim sa merakom jer volim auta, Automobilizam i sve sto ide uz to, toliko me lupaju po parkingu, dam auto pa mi gađaju kanal pored puta, i slicne stvari. I onda lik pred kućom čupa ovo.
A SO prava stvar za nju, pa kad podprašiš splačinu a sledeće pola godine ruča na slamčicu, sjedi na stomak, i qq 24/7 bude ti nekako puno srce, i spavas kao beba, bez sjekiracije.
Harun je napisao/la:Zar je moguce ovako nesto, nije valjda stvarno pred kucom ti se ovo desilo?
Tik uz vrata garaže, ispod svetiljke sa garaže, i gradske rasvjete koja je na 10m. Pod prozorom, pored 2 moja, i 4 komsiska psa, koji su cirkus od lajanja pravili cijelu noć, kako sam kasnije saznao, a ja sam bio preumoran tu noc i spavao gluv ko' top.
Ne bih iz inata idiotima nikad to vise popravio. Nek stoji tako, kul je malo i osteceno :)
Svakako ce ga idioti svaki dan gledat takvog kakav jest, neka vide da te nisu uspjeli zaebat. Nek uz inat gledaju taj dio koji je ostao, koji nicemu ne sluzi pa nek im kroz glavu prolazi i taj neiskoristivi dio koji su marnuli...
stvarno zalosno,najgore je sto ove stvari bas pogode covjeka,ono obuzme me neki bijes ne znas sta n
bi bio u stanju napraviti da ga uhvatis ili saznas ko je...
Ti si mi sve na svijetu,u srcu nosim te ja,ljubavi sto te rodi klasa radnicka...1921!!!