Za storage koriste se Micro SD kartice, kapaciteta prikazanih ispod. Preporučuju se kartice veće brzine, tipa klase 10, tj. sa minimum 8GB prostora. Međutim poželjno je da kupite Mircro SD karticu što većeg kapaciteta, jer ukoliko se jednim snimkom potroši ceo prostor na kartici, sistem će po automatizmu izbrisati stari snimak i početi sa snimanjem novog, naravno ukoliko nema dovoljno prostora.

Što se tiče rada, po default-u po pokretanju automobila kamera se pali i kreće da snima automatski, naravno to može da se promeni na manuelno, tj. pri pokretanju dovoljno je da pritisnete samo ok, i od tog trenutka krenula bi da radi, tj. snima.
Takođe tu je i mod za „nezgode“ po meni veoma korisna alatka. Naime, u slučaju sudara ili bilo kakve značajne promene G ili centrifugalne sile, kamera bi automatski krenula da snima, naravno mod mora da je uključen prethodno.

Zašto je bitno snimanje po automatizmu nastalo nezgodom? Ako se vratimo unazad, tj. spomenuo sam da ukoliko imate stari snimak, i nemate dovoljno prostora za snimanje novog, kamera će automatski izbrisati prvi stari snimak i počeće snimanje novog. Međutim, ukoliko je snimak (stari) nastao u nezgodi, tj. snimljen po automatizmu bilo kakvim potresom, taj snimak neće moći biti automatski izbrisan – snimak ostaje zaključan i može samo ručno da se izbriše. Potom sam uređaj će vas upozoriti ako prelazite preko pune trake, ili ako dođe do bilo kakvog značajnijeg prelaska iz trake u traku. Naravno tu su i klasična upozorenja, tipa prebrzo vozite itd.
Što se tiče rezolucija snimanja, krajnje su impresivne za ovoliko mali uređaj, tj. moguće opcije snimanja su 1080P_HDR/30FPS , 1080P/30FPS , 720P/60FPS, 720P/30FPS. Moguće je isključiti ili uključiti mikrofon.

Svaki snimak može da se pregleda i preko same kamere, da se izbriše, da se podesi brdo opcija za upozorenja.
Jedno od meni interesantnijih opcija je i ta da u slučaju ako se približite drugim kolima bićete upozoreni, gde cela tehnologija radi na bazi komunikacije G senzora i GPS-a, tj. to je moja neka slobodna procena.
Za vikend ako bude bilo sunca, radim snimak noćni, snimak po danu, sve bacam na dropbox. U međuvremenu evo još slika.