Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo da predstavim svoje auto u pitanju je:
Peugeot 306 XSI
Godina proizvodnje:1996
Motor: 2.0i
Snaga:121KS
Dušu:Ima
Naravno bice radova na njemu
Evo par slikica
Fin 306 sem ovih karoserijskih nedostataka na lijevoj strani , nadam se da ti je sanacija toga prioritet
Kakvi su ti planovi sto se radova tice ?
Sretno u radovima
Naravno to prvo se radi limarija ovo sto treba,pa cemo onda neke felgice lijepe sviđaju mi se one sa 307ce petokrake (paris) ili neke sa falcom vidjet ćemo,spustiti ga to uskoro pa ćemo dalje da vidimo..
Dobar dobar.. fino izgleda, mogu misliti kako tek ide
Sto se felgi tice, po meni bi mu bolje stajale neke 'mrezaste' nego petokrake, al eto ti kako vidis. Srecno sa radovima
Ma raketica mala,vidjet cemo ima ponuda mrezastih felgi samo covjek ne zna jesu li 4x100 ili 4x108,moram to otici vidjet te felge su mi na prvom mjestu pa ako ne budu mogle onda cee paris.. Hvala hvala..