Sutra tj ponedjeljak sam u Sarajevu ako je ko blzu vidimo se?!
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Sutra tj ponedjeljak sam u Sarajevu ako je ko blzu vidimo se?!
ma i ne treba ti broj za radicevu, bitno je samo da te dovede u tu ulicu i vidjet ces poslije semafora izmedju suda i bbi centa taxi stajaliste s desne strane, slobodno stani tu da djevojka izadje i produzi dalje na sljedeci semafor gdje picis lijevo i ides prema scc-u
et pogledaj malo na racunaru kako to sve izgleda ali nemas sta fuliti, bukvalno pravis krug u radiusu kilometar-dva
et pogledaj malo na racunaru kako to sve izgleda ali nemas sta fuliti, bukvalno pravis krug u radiusu kilometar-dva
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Hvalaapuno na trudu kontam od prl vidim taxi stajaliste oznaceno na mapi.
Diagbox 7.57 forumasima gratis provjera.
- Struja
- VIP Član
- Vozim: 508
- Vozim: 508 RXH
- Motor: 2.0 135kw
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 45 puta
-
Mostarlic napucao cijene,a pokvario se,rodjen sam na M Dvoru,sad zivim na Grbavici,ali to je u 5 min,radicevu ne mozes fuliti,znaci kad prodjes SCC ide skenderija(ogromna raskrsnica) zatim drugi semafor ides lijevo,iskrcas musteriju i gas ravno uz BBI i na semaforu skreces lijevo,imas i tu opciju ako zelis da na prvom semaforu skrenes desno popnes se uz brdo i 100% nadjes parking uz park ili u brdu gore tu ti je 1h 2KM s tim da mozes varati i neka 3h za 4km biti tu,pogotovo ako preko mob placas :),ali tu ti je prednost sto si za 1 min od BBI hodom :)
I ne jedi u Dvoru nisu to sendvici kao nekad,mi smo odustali :)
1921
1921
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Sutra tj ponedjeljak sam u Sarajevu ako je ko blzu vidimo se?!
Ti ako se ne varam objasnjavas sa stupa a ja cu preko kobilje glave pa u titovu uklopiti ali vec kontam,nece biti problema sigurno.Struja je napisao/la:Mostarlic napucao cijene,a pokvario se,rodjen sam na M Dvoru,sad zivim na Grbavici,ali to je u 5 min,radicevu ne mozes fuliti,znaci kad prodjes SCC ide skenderija(ogromna raskrsnica) zatim drugi semafor ides lijevo,iskrcas musteriju i gas ravno uz BBI i na semaforu skreces lijevo,imas i tu opciju ako zelis da na prvom semaforu skrenes desno popnes se uz brdo i 100% nadjes parking uz park ili u brdu gore tu ti je 1h 2KM s tim da mozes varati i neka 3h za 4km biti tu,pogotovo ako preko mob placas :),ali tu ti je prednost sto si za 1 min od BBI hodom :)
1921
Kad sam isao u austrisku ambasadu cini mi se i radicevoj sam parkirao pa picili pjeske kroz,par ulica pa onaj park i tu ambasada.
- Struja
- VIP Član
-
E bravo tu uz austrijsku ambasadu ti govorim za parking :) ili uz park ili uz brdo Dzidzikovac,a ako imas lude srece ima jedno skretanje za lijevo u ulicu Josipa Vancasa,ne placa se nista ali prije ces na bingu dobiti :) do austrijske ambasade ides onaj nacin,radiceva praco semafor lijevo skreces,bjezis i traku na shine i onda odlivna traka desno na semaforu i penjes se uz brdo,cesta se racva,desno parking uz park,ravno veliko brdo i parking uz cestu :)
1921
1921
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
Tu je i njemacka ambasada ako se ne varam!? A sad kontam i preko kobilje glave ja moram do skenderije pa lijevo,ne mogu u titovu tu mi kontra smjer,sve mi je u sjecanju dugo nisam bio ali skontao sam,moglo bi i bez navigacije nikakav problem. Hvala vam pa vidimo se ako ko bude mogao!
- Struja
- VIP Član
-
Njemacka je malo dalje prodjes austrijsku ides cestom,uz park pa na semaforu desno :)
Ides sa kobilje glave nigdje ne skreces,dolazis na semafor kod,alipasine dzamije,znaci velika raskrsnica i ides ravno prema skenderiji,tu se drzis lijeve trake opet ulazis u odlivnu traku i skreces lijevo(ne ides preko mosta) i onda na drugom semaforu skreces lijevo ulazis u Radicevu,e vidis u svemu ovome zaboravismo da iz radiceve mozes skrenuti lijevo,na prvom semaforu,tako da,kad skrenes lijevo BBI ti je s desne strane i pratis cestu i vidis,s obje strane ima li parking i onda moras doci opet na semafor i ides lijevo i nakon 15 metara opet lijevo i imas isto parking ispred FiS-a i svi su u toj zoni 2km 1h...
Ima opcija samo koliko,zelis da se zezas,a mozes i parkirati ispred predsjednistva samo reci Struja mi rekao
1921
Ides sa kobilje glave nigdje ne skreces,dolazis na semafor kod,alipasine dzamije,znaci velika raskrsnica i ides ravno prema skenderiji,tu se drzis lijeve trake opet ulazis u odlivnu traku i skreces lijevo(ne ides preko mosta) i onda na drugom semaforu skreces lijevo ulazis u Radicevu,e vidis u svemu ovome zaboravismo da iz radiceve mozes skrenuti lijevo,na prvom semaforu,tako da,kad skrenes lijevo BBI ti je s desne strane i pratis cestu i vidis,s obje strane ima li parking i onda moras doci opet na semafor i ides lijevo i nakon 15 metara opet lijevo i imas isto parking ispred FiS-a i svi su u toj zoni 2km 1h...
Ima opcija samo koliko,zelis da se zezas,a mozes i parkirati ispred predsjednistva samo reci Struja mi rekao
1921
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
Hahahahaha vazi tako cu da im kazem ako im sta ne bude jasno lupam cvoke.
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
Ljudi dali po 15h obilazi neko ove parkinge? Blejat cu u autu sat vremena,niko ovdje ne placa parking,samo sam ja okacio papiric.
Bojkotujem sat vremena i ja! Kakve li su sankcije ako bane ciko i vidi da je isteklo vrijeme? Reci cu upravo odlaziiim na aparat da uzmem sat vremena [DISAPPOINTED BUT RELIEVED FACE]
Bojkotujem sat vremena i ja! Kakve li su sankcije ako bane ciko i vidi da je isteklo vrijeme? Reci cu upravo odlaziiim na aparat da uzmem sat vremena [DISAPPOINTED BUT RELIEVED FACE]
- Woof
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 3008
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Ja kad odem u Sarajevo volim otici u Sarajevsku pivnicu, meni je to ekstra mjesto. Cak su je proglasavali za najbolji pub/pivnicu/tako nesto i na stranim sajtovima.
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
Jooj meni da je da krenem kuciiii hahah sve sam obisao vise puta.
- micija
- VIP Član
- Kontakt:
-
U onoj prvoj ulici cim prije skenderije skrenem lijevo i znaci odma prva ulicica kratka lijevo.