Peugeot 206 black
- Crazydeaf
- Napredan član
- Vozim: Pug 206
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
-
Re: Peugeot 206 black
hvala druzeElComandante91 je napisao/la:Kakva fotka!!!

hvala druzeandrej je napisao/la:Odlične fotke!

Uskoro opet slika

- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
- Crazydeaf
- Napredan član
- Vozim: Pug 206
- pohvaljen: 1 put
-
Hvalakarabajastart je napisao/la:super pug,svaka cast :)
Sent from my GSmart Aku A1 using Tapatalk

Opet malo slike

- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- pohvaljen: 0
-
Vozaš se ljudino po Švrakinom i ne pozdravljaš hahahaha
Ja sam pjehane malo podaleko parkir'o ali sam prepozn'o auto, sjaji se uživo bolje neg' nov. Pisaću ti na fb oko farbanja me interesuje malo detalja pa ako ti nije mrsko odgovoriti
Uglavnom pregled'o sam temu svaka čast na odrađenom poslu, jesi li razmišlj'o hromiranu plastiku u štopkama farbati? Čini mi se da mu ne bi loše bilo, vidio sam te štope na još jednoj 206ici samo crne unutar, nije stajalo dobro jer nije bilo crno auto, bila neka siva boja pa nije svjetlo toliko dolazilo do izražaja, mislim da bi kod tebe super bilo.
Sve pohvale još jednom

Ja sam pjehane malo podaleko parkir'o ali sam prepozn'o auto, sjaji se uživo bolje neg' nov. Pisaću ti na fb oko farbanja me interesuje malo detalja pa ako ti nije mrsko odgovoriti

Uglavnom pregled'o sam temu svaka čast na odrađenom poslu, jesi li razmišlj'o hromiranu plastiku u štopkama farbati? Čini mi se da mu ne bi loše bilo, vidio sam te štope na još jednoj 206ici samo crne unutar, nije stajalo dobro jer nije bilo crno auto, bila neka siva boja pa nije svjetlo toliko dolazilo do izražaja, mislim da bi kod tebe super bilo.
Sve pohvale još jednom