Salis se?mara- je napisao/la:Da nije ručna ostala povučena pa je ne spustiš odmah?

Nije, ne bih mogao krenuti uzbrdo i skontao bih to odmah, primijetilo bi se i gorila bi lampica na tabli.
Salis se?mara- je napisao/la:Da nije ručna ostala povučena pa je ne spustiš odmah?
Ima smisla, al ja rucnu povlacim uvijek do kraja, nezavisno od terena, da li je ravno ili brdo...tako sam navikao..mara- je napisao/la:Pa ako si povukao samo malo ručnu možeš krenuti, ne znam šta ti još može pištati a da nema poruke ili na tabli ili na ekranu.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moguce i to, pratit cu situaciju, a mozda da tako sta i testiram. Jer niko od nas ne voli neke nove zvukove i cudna ponasanja svog ljubimca.Harun je napisao/la:Pa da, ali kad spustas rucnu desi se da ostane malo dignuta ni zub jedan ali on je registruje.
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Razgovarao sams a jednim elektroničarem u vezi tog problema. Kaže da bi se moglo popraviti, da se zameni flat kabel koji povezuje lcd displej sa ostatkom elektronike u satu.Don je napisao/la:Ljudi, postoji li mogućnost da se zamjeni ovaj board nekim lcd monitorm? Našao sam nešto sličnih dimenzima a pošto me ovaj zeza kad se zagreje ne vidim ništa :-(
Meni si prošle godine napisao da je Johnson kvalitetniji od fabričkog Sagema koji je u početku ugrađivan.kula je napisao/la:Tesko da moze , postoji jedino mougcnost zamjene displeja kvalitetnijim od ovoga sto imas u autu , samo se sada ne mogu sjetiti koji sa kojim se mijenja