Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo vec se fina ekipa skupila
Jos samo da nam se neko od sarajlija , visocaka javi
Nadam da ce spisak biti jos mnogo veci
Edit : Tuzlanski kanton sam zaboravio
Ne smijem nista obecati,jos uvijek nemam raspored dezura za mjesec Maj,ali ako bude prilike volio bih doci :) Ne bi bilo mozda lose napraviti neku naljepnicu sa grbom kluba i datumom i mjesto mjesta sastanka kao PeugeotClubBiH Meet May 2016... na primjer,ako je vec neko iznio ili planirao nesto slicno ispricavam se sto nisam sve procitao ili obratio paznju
Bravo dino sto se tice logistike , trebati ce nam jedan veci rostilj , kakav stol na sklapanje , lezaljke , suncobrani, frizider itd da ne nabrajam sad
Pa ozbiljno razmisljam o dolasku....super je sto se ovo organizuje....upravo sam sada saznao za skup od jednog audijasa iz kb zenica...kaze stavit cu lava na haubu i odo i ja...:)
Sadneznam kako ste kontali....al ja sam konto povesti mozda i zenu i djecu da se malo i oni nadisu ciste have?
Ako to nije po pravilima nije ni to problem...:)