Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Po slikama fino izgleda , svidja mi se ova boja feluga
De napisi jos nesto o njemu koji je motor , sta ima od opreme , sta si radio , sta ces raditi itd
1.6 16V 80KW ima BRC plin,Oprema kao sto vidis na slici digitalna klima,sve 4 podizaca ima naslonjace za ruke i to nista sada posebno...a od radova sam ubacio Kenwood DVD/NAVI...Xenon svjetla,led osvjetljenje komplet,zatamnio stakla(s tim da jos ide prednja sajba ovih dana hehe),naprijed malu tablicu stavio,nazad izduv odradio...imao 16ke Ouragan na njemu pa mi izletilo da mjenjam za ove 17ke challenger bile malo izgrebane nerviralo me pa ih lakirao u ovu boju i stavio gajnc nove gume...imam u planu jos stavljati stopke od redizajna,ubacivati projektore u farove,tamniti prednju sajbu i stavljati druge siceve(kombinacija koza platno ili skroz koza zavisi sta mi izleti...)To bi bilo to
Ako neko zna ili mu izleti onaj zadnji rep(spojler) originalni za njega neka mi javi a tako isto i za siceve(polu platno polu koza ili skroz kozni)i redizajn stopke..pozdrav svima
Odlično izgleda auto
Felne mu leže samo tako, boja najbolja koju sam vidio u zadnje vrijeme
Super oprema,
To je, po meni, plus.
Minusi:
Za moj ukus previše zatamnjena stakla (posebno zadnje, kako vidiš kad ideš u rikvec noću???).
Iskreno, ova prednja tablica mi je bezveze, a za ksenone bez projektora bih isključivao iz saobraćaja.