Peugeot 307SW 2,0hdi 79KW
- Struja
- VIP Član
- Vozim: 508
- Vozim: 508 RXH
- Motor: 2.0 135kw
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 45 puta
-
Re: Peugeot 307SW 2,0hdi 79KW
prelijepo izgleda stvarno se vidi da se brine o njemu i rezultat poput vina 

- ro.OXy'
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 19 puta
-
Iako nismo pisali nesto vise od mjesec dana,to ne znaci da nismo nista radili
Nakon sto sam dobio od prijatelja zvucnik odlucimo se starisa i ja da napravimo kutiju i da upakujemo sve to kako treba.

Buduci da su zvucnici totalna suprotnost,odlucili smo se da prinovu ofarbamo i probamo koliko toliko uklopiti sa starim zvucnikom...
plastic prajmer i crveni sprej su rijesili donekle te suprotnosti..

na kraju smo dobili ovo...medutim buduci da jedino boja kako treba nije legla na ove hajmo ih nazvati dijanante u sredini vratili smo ih u crnu boju...

E onda su krenule patnje oko kutije,pocnimo ispocetka... uzmi metar ,vadi sve iz gepeka i uzimanje mjere pa je onda bilo ''ma nema teoretske sanse ne ostane nista od gepeka'' , ''ako ce biti tih dimenzija necu ju ni praviti'' i sl. siguran sam da ne moram ni naglasavati tko je sta govorio lol
koristili smo medijapanku debljine 18 mm

ubrzo nam je stiglo i pojacalo ,pa smo sve skopcali da vidimo sta smo napravili i onda opet sve na rastavljanje radi daljnjih radova...

slijedilo je kitovanje,farbanje,slajfanje do savrseno ravne povrsine i ponovno farbanje i sklapanje...

nanijeli smo i sprickit u spreju i presli citavu kutiju s njim...

u meduvremenu nam je i stigao osigurac...

ovo je rezultat nakon bog zna koliko slojeva kita ,slajfanja i postizanje potpuno ravne plohe...

rijesimo i osigurac da stavimo u motorni prostor i rijesimo onaj neuredni kabal plusa na klemi koji je prije ovog strsio i uzasno izgledao

izbusili smo klemu i spojili stopicom kabal za klemu...

a sada to sve izgleda ovako

Osim zvuka,najvecu car ima zajednicki rad na projektu koji obje strane jednako interesuje i zajednicko radovanje svakom uspjesnom dolasku do cilja
Usput produzena i registracija...

Nakon sto sam dobio od prijatelja zvucnik odlucimo se starisa i ja da napravimo kutiju i da upakujemo sve to kako treba.

Buduci da su zvucnici totalna suprotnost,odlucili smo se da prinovu ofarbamo i probamo koliko toliko uklopiti sa starim zvucnikom...
plastic prajmer i crveni sprej su rijesili donekle te suprotnosti..

na kraju smo dobili ovo...medutim buduci da jedino boja kako treba nije legla na ove hajmo ih nazvati dijanante u sredini vratili smo ih u crnu boju...

E onda su krenule patnje oko kutije,pocnimo ispocetka... uzmi metar ,vadi sve iz gepeka i uzimanje mjere pa je onda bilo ''ma nema teoretske sanse ne ostane nista od gepeka'' , ''ako ce biti tih dimenzija necu ju ni praviti'' i sl. siguran sam da ne moram ni naglasavati tko je sta govorio lol
koristili smo medijapanku debljine 18 mm

ubrzo nam je stiglo i pojacalo ,pa smo sve skopcali da vidimo sta smo napravili i onda opet sve na rastavljanje radi daljnjih radova...

slijedilo je kitovanje,farbanje,slajfanje do savrseno ravne povrsine i ponovno farbanje i sklapanje...

nanijeli smo i sprickit u spreju i presli citavu kutiju s njim...

u meduvremenu nam je i stigao osigurac...

ovo je rezultat nakon bog zna koliko slojeva kita ,slajfanja i postizanje potpuno ravne plohe...

rijesimo i osigurac da stavimo u motorni prostor i rijesimo onaj neuredni kabal plusa na klemi koji je prije ovog strsio i uzasno izgledao

izbusili smo klemu i spojili stopicom kabal za klemu...

a sada to sve izgleda ovako

Osim zvuka,najvecu car ima zajednicki rad na projektu koji obje strane jednako interesuje i zajednicko radovanje svakom uspjesnom dolasku do cilja

Usput produzena i registracija...

- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Sad shvatam svrhu karavana... ;D
Dobar posao ste napravili.
poslato s Jadrana
Dobar posao ste napravili.
poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
- andrej
- VIP Član
- Vozim: 306 XT 1.6
- Ima zahvala: 14 puta
- pohvaljen: 39 puta
-
Odlican posao, izgleda super!
. mada ja nisam fan nikakvih bojlera i regala u gepeku...ali o ukusima se ne raspravlja!
. mada ja nisam fan nikakvih bojlera i regala u gepeku...ali o ukusima se ne raspravlja!

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Svaka cast Kulici
Svaki komentar je suvisan dok nam video ne ubacite 

Motion & Emotion