P: NEXBOX MXQ PRO Amlogic S905 Android TV Box
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
P: NEXBOX MXQ PRO Amlogic S905 Android TV Box
Cijena: 80 KM
Za vise informacija posjetite link: http://www.olx.ba/artikal/21962305/nexb ... id-tv-box/
Cijena: 80 KM
Za vise informacija posjetite link: http://www.olx.ba/artikal/21962305/nexb ... id-tv-box/
Zadnja izmjena: anel007, dana/u 04. lip 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 749 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Re: P: NEXBOX MXQ PRO Amlogic S905 Android TV Box
De napisi koju o ovome, uvijek sam se pitao da li ovo dobro sljaka.. Hmmm?!
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Sent from my LG G2 using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
pa zavisi za sta bi koristio, meni je npr spojen na tv i koristim ga kao player svega i svacega, bukvalno android sistem i mozes mu nabaciti sve aplikacije kao sto mozes na mobitelu
ja ga npr koristim vecinom sa KODI aplikacijom koja ima hejbet addona za streaming filmova, serija, live streaming milion kojekakvih kanala, sportskih desavanja i cega sve ne i radi mi super
sto se brzine tice nikakvih problema nisam imao u ovih mjesec dana kako imam svoj kao ni iznenadni restarti ili tome slicno a uredno radi streaming full hd filmove bez ikakvih problema, box koji ja koristim je specifikacijama isti kao ovaj i samo se razlikuje u verziji sistema, kod mene je 4.4 a ovdje 5.1
mozes ga pored videa koristiti i kao android konzolu ali ti za to treba joypad kakav, nisam to testirao kako radi pa ne znam ti nista reci ali vjerujem da je dovoljno za neke ne toliko zahtjevne igre ili emulator starih konzola nabaciti pa to pucati
ja ga npr koristim vecinom sa KODI aplikacijom koja ima hejbet addona za streaming filmova, serija, live streaming milion kojekakvih kanala, sportskih desavanja i cega sve ne i radi mi super
sto se brzine tice nikakvih problema nisam imao u ovih mjesec dana kako imam svoj kao ni iznenadni restarti ili tome slicno a uredno radi streaming full hd filmove bez ikakvih problema, box koji ja koristim je specifikacijama isti kao ovaj i samo se razlikuje u verziji sistema, kod mene je 4.4 a ovdje 5.1
mozes ga pored videa koristiti i kao android konzolu ali ti za to treba joypad kakav, nisam to testirao kako radi pa ne znam ti nista reci ali vjerujem da je dovoljno za neke ne toliko zahtjevne igre ili emulator starih konzola nabaciti pa to pucati
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 749 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Ako je tako onda se isplati uzeti. Ajde pa srecno sa prodajom 

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Hvala
Bas jucer otisao jedan, ostao jos jedan a uskoro mi stizu novi modeli neki jaci od ovog a neki istih specifikacija samo drugog oblika pa et ako nekog zanima stosta slobodno nek pita.

Bas jucer otisao jedan, ostao jos jedan a uskoro mi stizu novi modeli neki jaci od ovog a neki istih specifikacija samo drugog oblika pa et ako nekog zanima stosta slobodno nek pita.