Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Bog zna kad ce spustanje leci al uzivo su mi pravo se svidjele a preko slike nikako. Svidja mi se sto su malo izbacene i fino prazninu popunile.
Hvala Avicii
Niste ih vidjeli svojim očima kao ja, a u krajnjem slučaju, čovjek (Božo) je kupio za sebe, nije za izloga.
Božo, felge su dobre i super se uklapaju u boju auta, samo dofarbaj one dijelove crnom i bit će za 5. Pa da čujemo poslije komentare.
Svako ima pravo na misljenje Arma znam sve a znas sve manje izgledaju na slici a uzivo vece. Kao sto sam pricao sa Dinom, srce felge ide u crno a falc polirati odmah primjer u PS.
Felge sam mijenjao cisto da se maknem sa 16 a i zbog boljih guma.
Meni bisu bile nešto, mada mi ovako crne izgledaju bolje dosta. E sad problem je sto se ovi kraci savijaju ka unutra radi falca i vizuelno smanjuju felnu, uvlace je. Polirani falc ce istaci velicinu, kad se spusti auto popunice se rub fino.
Ja nisam pristalica crnih felni, ali ovo bolje izgleda tako, samo izaveri neku crnu "da valja". U cio grad meni se svidjaju samo jedne crne na B klasu, ali je boja crna mat, ali masna nekako, bruka izgledaju.