Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam se ni ja vozio nazad ali sam sjedio i bolje izgleda nego sa vozačevog/suvozačevog sjedišta.Aliassin je napisao/la:Daaa panorama je strasna cijeli krovkada se otvori auto dobija drugu dimenziju. Nisam se vozio nazad ali ko god je kaze vaoooooooooo
Ovo je dobra ideja za osiguranje stakala, i ja sad trbam registrovati auto pa ću baš vidjeti šta, kako i koliko košta.Struja je napisao/la:...A sto se tice panorama otvora,jesen/zima/proljece najljepsi momenat,dok ljeti je dzehenem :),takodjer nadam se da imas kasko na vozilu ili bar neko osiguranje stakala,jer panorama ne daj Boze da pukne kosta od 4000KM pa nadalje i jedina opcija je orginal :) Posto ti je vozilo vec oko 160 000km,ako nisi upoznat sa sistemom rada FAP filtera i aditivima za isto procitaj teme za to obavezno
e budalastine bosanske ne moze se staklo osigurati ko staklokula je napisao/la:Ne moze se panorama osigurati kao stakla. Jedino je kasko pokriva .
Mislim da nisi u pravu za ovo kolega.... Da ne radi na ovaj način...Struja je napisao/la:70km je litra sad u Blok-u,kod nas ide ili litar ili 2l u spremnik,koliko ce ti aditiv trajati u dobrome zavisi kako ces gorivo sipati...(mislim na postojecu kolicinu sad u spremniku)
Aditiv se nakon svakog sipanja goriva dosipa u rezervoar,meni su savjetovali da sipam pun rezervoar tj nakon prolaska zadnje crtice kad krene na rezervu i tako radim,jer kako su mi rekli on tada preracunava kilometre za regeneraciju...FAP Filter je 1800KM da se zamjeni :),ako vec nemam priliku da izadjem na otvoreno,onda nakon sipanja goriva odem do Visokog i nazad samo da odradi regeneraciju i miran par stotina km,a sada imas na forumu i teme fizicko/softversko uklanjanje FAP-a,pranje i sl :)
1921