Miloš PG

Predstavite se u kratkim crtama
miloš pg
Početnik
Vozim: pežo 206
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Miloš PG

Post Postao/la miloš pg »

Zdravo svima :mah: Ja sam Miloš iz PG. Vozač sam početnik, a vozim peugeot 206 dizel 1.9 i ne razumijem se baš dobro oko eventualnog nagovještaja kvara i popravke kola. Nadam se da ćete mi biti od pomoći.
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Re: Miloš PG

Post Postao/la ElComandante91 »

Dobro nam došao Miloše! :toranj:
Predstavi nam svog Lava u temi predviđenoj za to: www.peugeotclub.ba/viewforum.php?F=84
Želim Ti ugodan boravak na forumu i nadam se da ćeš naći rješenje svog problema. slika
Clapton is God!
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

:wlc:
Motion & Emotion
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

:wlc: Miloše , ugodan boravak i sretno s prvim kilometrima :good:
Struja
VIP Član
Vozim: 508
Vozim: 508 RXH
Motor: 2.0 135kw
Ima zahvala: 16 puta
 pohvaljen: 45 puta
garage

Post Postao/la Struja »

Dobrodošao

1921
Tom
Moderator
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Vozim: 204, 208, 308
Motor: 1.6 hdi
Ima zahvala: 241 put
 pohvaljen: 482 puta
garage

Post Postao/la Tom »

Dobro došao... Nadam de da će te Pug dobro služiti, a siguran sam da će ti forum(članovi) biti od pomoci uvijek, s tim da bih te posavjetovao da ne shvatiš postojanje ovog foruma da se pomogne tebi, meni ili nekom trećem, kad nam zatreba, i onda da te/nas nema kao podrska drugim kolegama i pojaviš se opet kad "zaskripi kaiš na alternator".
Nađoh se ja odgovornim da ti ovo napišem kao Crnogorcu, provociran nekim članovima koji su poput pečurki posle kiše(pojave se kad je njima frka, pa se "čude" sto im niko i ne pokuša pomoći)

Ugodan boravak zemljače, na pravom si mjestu.

poslato s Jadrana
Zadnja izmjena: Tom, dana/u 17. kol 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
Struja
VIP Član
garage

Post Postao/la Struja »

Tom je napisao/la:Dobro došao... Nadam de da će te Pug dobro služiti, a siguran sam da će ti forum(članovi) biti od pomoci uvijek, s tim da bih te posavjetovao da ne shvatiš postojanje ovog foruma da se pomogne tebi, meni ili nekom trećem, kad nam zatreba, i onda da te/nas nema kao podrska drugim kolegama i pojaviš se opet kad "zaskripi kaiš na alternator".
Nađoh se ja odgovornim da ti ovo napišem kao Crnogorcu, provociran nekim članovima koji su poput pečurki posle kiše(pojave se kad je njima frka, pa se "čude" sto im niko i ne pokuša pomoći)

Ugodan boravak zemljače, na pravom si mjesru.

poslato s Jadrana
:handclap:
ro.OXy'
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 SW
Ima zahvala: 18 puta
 pohvaljen: 19 puta
garage

Post Postao/la ro.OXy' »

:wlc: :wlc:
Tom je napisao/la:Dobro došao... Nadam de da će te Pug dobro služiti, a siguran sam da će ti forum(članovi) biti od pomoci uvijek, s tim da bih te posavjetovao da ne shvatiš postojanje ovog foruma da se pomogne tebi, meni ili nekom trećem, kad nam zatreba, i onda da te/nas nema kao podrska drugim kolegama i pojaviš se opet kad "zaskripi kaiš na alternator".

Ugodan boravak zemljače, na pravom si mjestu.

poslato s Jadrana
:respect:
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Post Postao/la dino »

Dobro ti nama došao Miloše!
Samo ti piši što te zanima i kada ti zatreba, a ove što prigovaraju ne slušaj. Mi ćemo tebi pomoći kad god ti zaškripi. :mah:
Da smo svi aktivni, bar bi nas bilo 100-tinu svaki dan na forumu.

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
Struja
VIP Član
garage

Post Postao/la Struja »

Izvini Dino ne razumijem onda poentu kluba,mozda da se zovemo prva pomoc servis klub peugeot vozila,nije ovo nikakav prigovor vec cinjenica da ljudi ukucaju na trazilicu peugeot problem... I onda dodje tu opali registraciju i javi se kad ima problem i dovidjenja...Meni je to nekako bezveze i ruzno,normalno da se stoji na raspolaganju,ali iskreno vala ovdje je druzenje i razmjena misljenja i iskustava,cak i druzenja...
I ovo sto je Tom naglasio potpisujem,jer je odmah fino covjeku objasnio koja je svrha ovoga i svako normalan ce to shvatiti kao dobru namjeru i savjet,a ne prigovor

1921
Tom
Moderator
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Vozim: 204, 208, 308
Motor: 1.6 hdi
Ima zahvala: 241 put
 pohvaljen: 482 puta
garage

Post Postao/la Tom »

U pravu si Struja, to je i bila moja namjera, racunajuci da će jos po neko od forumasa pročitati i shvatiti svrhu ovakve virtualne zajednice.

Dino se valjda pronašao medju prozvanima( i ako mi nije bio ni na kraj pameti po tom pitanju, jer je veoma aktivan i koristan na mnogim temam), al to je valjda više jer me ne "miriše" nešto od samog starta, sto opet nije tema...

Dino- ovo nije bio PRIGOVOR Milošu vec dobronamjerni savjet, dobrodoslica, uz nadu da će sto duze ostati na forumu, i za volanom Lava, a ti shvati kako želiš, ne da mi se natezati s tobom radi predrasuda koje si stvorio o meni, ne znam ni kako/zašto, mada mi nije ni bitno...

Pozdrav!

poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Post Postao/la dino »

Pustite čovjeka neka se navikne na forum, nemojte ga plašiti u startu. Mi i jesmo za druženje i razmjenu iskustava, ali je Miloš rekao da nema iskustva i vremenom će slušati i pratiti a poslije i komentarisati. Miloše ovo je zeza i nije ništa ozbiljno Nije Tomo to što misliš i zaključuješ, pogrešno ti je to. Svi ste vi meni na forumu podjednaki, samo neke teme mogu obrađivati a neke ostavljam drugima. Često imam periode kada mogu samo pročitati a ne odgovoriti. Volim svima pomagati i ko me lično zna može potvrditi to.

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
Struja
VIP Član
garage

Post Postao/la Struja »

dino je napisao/la:Pustite čovjeka neka se navikne na forum, nemojte ga plašiti u startu. Mi i jesmo za druženje i razmjenu iskustava, ali je Miloš rekao da nema iskustva i vremenom će slušati i pratiti a poslije i komentarisati. Miloše ovo je zeza i nije ništa ozbiljnoslika Nije Tomo to što misliš i zaključuješ, pogrešno ti je to. Svi ste vi meni na forumu podjednaki, samo neke teme mogu obrađivati a neke ostavljam drugima. Često imam periode kada mogu samo pročitati a ne odgovoriti. Volim svima pomagati i ko me lično zna može potvrditi to.slika
:respect:

Mada i mene nervira sto smo postali savjetodavna grupa,a meni nekako sve ovo priraslo srcu,krivo mi je sto nisam prisustvovao niti jednom meet-u,ali nazalost opis posla mi je takav da nemam bas previse slobodnog vremena,ali sam zato postao ovisan o ovome portalu,svako jutro uz kafu odmah ide uz redovne aktivnosti vidjeti desavanja ovdje...
Naravno Milose da ovo nema veze sa tobom i dobrodosao nam i ja sam sam bio skeptican u pocetku medjutim slobodno se za sve obrati poenta ovoga je da se sa nama druzis sto duze,a ne samo kad imas problem iako naravno za to ce se uvijek naci adekvatan odgovor
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Momci Back to Topic :)
Motion & Emotion
Struja
VIP Član
garage

Post Postao/la Struja »

Phantom je napisao/la:Momci Back to Topic :)
dobrodosao Milose :D
Zaključano

Natrag na “Predstavi se”