Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Odlicna transformacija, drugo auto sa ofarbanim lajsnama
Zvuk super i izduv pozadi, odlicno uklopljeno
Sto se farova tice, ja bih isto ugradio projektore da sam na tvom mjestu i zatamnio ih i ko bombona.
Ne znam tačno koji je model projektora kod kolege koji vozi crnu 307-icu, ja imam obične u crnoj boji i rade odličan posao, stvarno sam prezadovoljan.
Ne znam koje su cijene kod vas u Srbiji ali kod nas na oglasima naplaćuju otprilike duplo u odnosu na cijenu sa Ebay-a, tako da je po meni bolje da sam pogledaš na Ebay-u i nađeš sebi šta ti se sviđa, evo link na ove projektore kao kod mene: http://www.ebay.com/itm/261595560535
Hvala puno drugari, i ja sam zadovoljan trenutnim radovima, ali mnogo ce se tu jos raditi u narednom periodu...
Sad posto ste me nagovorili da ne kupujem te kineske angel farove nego da sam preradim moje, iscitao sam i teme vasih pezoa koji ste radili farove i svaka vam cast na tome. Ovo onda menja planove moram polovne kupiti neke pa sredjivati preko zime.. jer se svaki dan koristi zbog posla pa nemogu skinuti i zapoceti tako nesto pa da vracam nezavrseno itd :)
A za stop svetla isto tako moram polovna uzeti neke pa preradjivati :)
Hvala uskoro nadam se i neki update sa distancerima jer to mi je sada prvo u planu :)
pezoV 206 je napisao/la:Drug ako moze usluga , da mi napises oko izduv-a ovo... Kolko si platio? sta si tacno uradio
Posto ja imam 206 1.4hdi 68 ks , I kontam uradit izduv bas ovako !!! kulturno dizelski..
Odem jednom majstoru kaze ma ne moze na dizela i odbi me radit , Odem kod drugog kaze moze moze.. al 160 KM wtF?
Pa ako mozes da mi napises sta si tacno radio i kolko si platio , bio bi ti zahvalan
Drugar od silnih poruka i pohvala preskocio sam tvoju. Uzivo je zvuk mnogo mnogo bolji. Ovaj lonac je rucno pravljen, majstor je bio bata sport auspuh servis u petrovaradinu... Covek se potrudio maksimalno uz moju asistenciji probali smo vise komada i vise varijanti dok nismo uboli onu pravu..znaci kat nije diran ni nista samo zadnji lonac i nastavak i branik se sekao jos vise iako je vec bio isecen :)...a za cenu bi morao licno pitati jer nema konkretno tarifu drugar pitao za sebe Isto to i dobio kao odgovor drugu ciru.. Covek rucno pravi protocne lonce i svaka mu cast bas je majstor svog zanata :) isti dan sam uradio mali servis, auspuh i sipao wynns cistac dizni, koji od ovih faktora je uticao na taj neki osecaj da malo lepse povlaci pezo to ti tacno ne znam reci ali mislim da je mali servis, a izduv je pomogao osecaju zbog zvuka :)
Ljudi pomagajte jel imao neko problema sa alnaserom. Dam kontakt, al ne vergla vidim da pusti struju al nista... Ne reaguje alnaser. Jel ima on neke kontakte jer mi deluje tako da je nekako izgubio kontakte.. Na gurku upalio odma i akumulator je pun skroz. Cim ugasim auto nece da vergla. Probao sam i skidanje kleme ali uzaludno... al nemogu naci nigde de su spakovali alnaser da ga lupim da nisu cetkice, ako neko zna i moze da mi objasni ili slika bio bih zahvalan
Ps isto to se desilo pre 5 dana i proradilo sve od sebe samo od gurke i radilo 5 dana ko novo .. i eto, sad opet se desilo al nece da proradi posle gurke