Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Auto je samo tako i lijepo izgleda.
Za alnaser da kažem i ja koju: ovo što su kolege rekle, kontakti, automat, akumulator nije jer ne pokazuje da vergla, glavni osigurač,...pregledati komplet strujni krug do alnasera pomoću instrumenta i naravno sva spojna mjesta. Kada se to utvrdi postoji mogućnost četkica i samog rotora i statora alnasera. Alnaser je istosmjerni motor sa kolektorskim rotorom i kada je u prekidu jedna lamela na rotoru ( komplet namotaj ispravan), a starta (pozicija četkice) na toj lameli bude ćorak kao u tebe.
Ovo je metodologija kvara pa vidi šta ti je poduzeti.
Od tada se nije desavalo vise. Ako se desi opet, snimicu pa poslati pre nego ga odnesem kod majstora da pregleda alnaser i akumulator.. Nadam se da se nece vise desavati :)
Hvala za izgled drugari, jos ima dosta stvari koje treba srediti varovi su sledeci i farbanje felni u belo :) .. Samo kad legne plata prvo taj alnaser da se sredi a ostalo ce biti neki zimski radovi . Hvala svima na savetima pomoc je uvek dobrodosla
mara- je napisao/la:Da li se išta čulo kada nije htio da vergla? Bilo kakav drugi zvuk?
Dam kontakt, sve normalno sacekam da se ugase one lampice od grejaca itd.. Okrenem na drugo koleno onako da zavergla u tom momentu se tabla onako ugasi kao kod svih 307 samo sto se vama upali auto i kratko traje taj deo. Od zvukova ja ama bas nista nisam cuo.. Ne znam, ako se ponovi snimicu ali desilo se 3x u 10 dana. Od 40 paljenja 3x se ovo desilo. Onda posle nekog vremena npr par sati proradi ili kad se upali auto na gurku pa posle isto nekog vremena proradi
Molio bih za pomoc. Pre mesec dana otisao sam u astraauto u novom sadu i kupio oba stop svetla za 307 ali ph2. Vidjajuci po novom sadu uzivo 5 komada pezoa ph1 sa zadnjim svetlima od ph2 resio sam da ih kupim. Medjutim odma ispred radnje sam rastavio moj i probao medjutim, crni deo gde stoje sijalice uopste nije isti kao na ph1, i ne dobija se uz stop svetlo. Pitam se sad da li taj crni konektor gde su sijalice na ph2 ako ga nabavim ulazi u dzek od ph1, primetio sam da ph2 ima 1 sijalicu vise zato ovo pitam.
PS Stop svetla sam odma vratio jer nije taj crni djavo isti. Ova informacija moze puno svima pomoci jer ja nisam jos naiso na ovakvu informaciju i zeznuo se
Hteo sam ta od ph2 jer lice na led, a ustvati je imitacija obicna
Pitanje je da li konektor (dzek) od ph1 iz auta gde su zice taj dzek, ulazi u ovo crno od ph2 jer u ph2 ima 1 sijalica vise i dosta je drugaciji stop. ako neko ima iskustva hvala :)
Hvala crn1, tvoje teme isto rado itam pogotovo onu sa 1.4hdi 307micom :).. Uskoro novi update. Farovi skidani i preradjeni malo je potrajalo al isplatilo se :) hosting images
Hvala puno, pa da cob prsten, ovako sam uvek hteo uraditi ali nisam imao vremena sad sam uvatio 3 dana pa na tenane odradio :) sa 2 prstena i 2 projektora mi deluje stock nekako, ovako ima malo bolestan look, neki ce reci da je preterano, al meni nije meni je savrseno i ac xenonke 5000k :)