evo jos malo nekih slika :)
Unutrasnjost je dosta ocuvana, u smislu da na kontrolnoj tabli nema pukotina, ogrebotina i slicno...redovno stavljam onu alufoliju za soferke kada ga parkiram, kupio sam i neko "mleko" za plastiku, bas za kola koja nakon primene daje i lep miris, a i cuva plastiku bas od sunca i habanja...
Ova slika motora pre i posle, plasticne delove sam bas tim presao na kraju :)
Kao sto rekoh vec, originalni plejer je izvadjen i stavljen ovaj moj koji imam od neke 2008 kada sam kupio prvi auto :)
Nekako mi odgovara i prirastao mi srcu pa ga uvek ostavim i prebacim u novi auto :)
Na slici gde je gepek se vidi sve i svasta, kablovi i pojacalo koje sam pominjao (malo pojacalo i mali woofer ali dovoljno da trese tablice) :)
Raac je tu da bi sve bilo na jednom mestu, unutraje i trokut, prva pomoc, grebalica za led, krpe za raznorazne namene, WD40, ta perilica za staklo...pa cak i ta mala crvena baseball palica za svaki slucaj
U "fioci" iznad plejera sam probusio rupu za AUX kabel, posto i na telefonu imam dosta muzike, a u prethodnom autu sam tako koristio i handsfree...zvuk ide preko zvucnika, ja redovno pricam, mikrofon na telefonu je extra pami maltene kao da imam bluetooth
Plejer je visebojni, sa animacijama i raznim glupostima...podesio sam da pozadinsko osvetljenje bude narandzasto,da bude u skladu sa kontrolnom tablom...
Voleo bi da sva svetla u autu mogu da prebacim na plava/tirkizna jermi nekako plava i siva (boja auta) idu zajedno pa ono...znam da moze, ali ne znam da li zelim da se upustam u to :)
Za foliju na krovu jasno (hvala na savetu i preporuci :) ), znam da je carbon zastareo ali sam mislio kad ga vec imam...kolega i ja kupili tu jednu rolnu, on ima crnu vektru pa hoce da lepi...ja sam probao na jednom retrovizoru i ne svidja mi se kako izgleda, a on je odusevljen :/
No, u sledecem krugu idu slike