Peugeot 307 Bianco
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- Ribar307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: Peugeot 307 Bianco
Hvala puno :)
Poslusao sam vas i nisam kupio angel eyes kineske a imao sam extra ponudu.ovo sija nenormalno bolje od bilo cega. Hvala na savetima i hvala mumu bratu i svim clanovima na savetima nmg se setiti svih :)
Poslusao sam vas i nisam kupio angel eyes kineske a imao sam extra ponudu.ovo sija nenormalno bolje od bilo cega. Hvala na savetima i hvala mumu bratu i svim clanovima na savetima nmg se setiti svih :)
No smoke - No fun 

- Ribar307
- Aktivan član
-
Sad samo jos profesionalno poliranje farova da uradim i miran sam. Samo ne znam koliki ce biti vek prstenova, videcemo.. Nisam mogao uraditi poliranje dok su bili rasklopljeni jer sam bio knap sa vremenom, a i iznutra su odlicni sto se tice te plastike,samo spolja su kriticni.. Ukoliko neko moze da pomogne savetima za kvalitetno poliranje farova dobrodoslo je hvala
..... uskoro par slika u toku radova samo da se docepam kompa nista specijalno nije al eto 

No smoke - No fun 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
ribar da to nisu mozda ovi projektori angel eyes projector?
ja sebi imam u planu na proljece odraditi nesto na taj fazon samo bez farbanja farova jer iskreno ne znam kako bi na mojoj boji to izgledalo, razmisljao sam o ovim projektorima bez prstena okolo i za dnevna i zmigavce bih koristio led traku taman i da rijesim problem sa zmigavcem koji mi se nedavno pojavio
inace fino ti tog bjelkana sredjujes, svaka cast
ja sebi imam u planu na proljece odraditi nesto na taj fazon samo bez farbanja farova jer iskreno ne znam kako bi na mojoj boji to izgledalo, razmisljao sam o ovim projektorima bez prstena okolo i za dnevna i zmigavce bih koristio led traku taman i da rijesim problem sa zmigavcem koji mi se nedavno pojavio

- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Odlicno djeluje, daj jos slika, bez filtera, i te u toku radova, uvijek zanimljiva tema...
Samo naprijed, pratim!
poslato s Jadrana
Samo naprijed, pratim!
poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
- Ribar307
- Aktivan član
-
Nisu to ti projektori, ovi ccfl a moji su cob prstenovi, cob jace sija. A ni makse nisu iste, samo je dimenzija ista od 2,5inch, ali i ove ako uzmes neces pogresiti :) a traku ja nisam hteo jer volim jednostavnost, jer imam prsten i dosta mi je jer ga koristim kao dnevno svetlo.. A ko voli tu traku saviljivu neka kupi, radi posao i nije los kvalitet. Proverio sam iz pouzdanih informacija.. hvala usput :)anel007 je napisao/la:ribar da to nisu mozda ovi projektori angel eyes projector?
No smoke - No fun 

- Ribar307
- Aktivan član
-
Slike uskoro potrudicu se za dan dva i sta sam sve koristio.. Nije bilo jednostavno jer prvi put radim, sad znam za sledeci put ako ga bude bilo gde sam pravio greske :) hvala TomTom je napisao/la:Odlicno djeluje, daj jos slika, bez filtera, i te u toku radova, uvijek zanimljiva tema...
Samo naprijed, pratim!
poslato s Jadrana
No smoke - No fun 

-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Uslikaj stanje farova izbliza pa cu ti ja objasnit kako ces ih ispolirat
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Sent from my HTC One X using Tapatalk
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Izgledalo bi odlicno na tvoju boju navodio sam vec primjer sa slikamaanel007 je napisao/la:
ja sebi imam u planu na proljece odraditi nesto na taj fazon samo bez farbanja farova jer iskreno ne znam kako bi na mojoj boji to izgledalo,

@ Ribar , radis ti to da valja

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
gdje si navodio vjeruj da nisam upratio, ajd navedi ponovo ziv bio ili bar me okvirno uputi gdje da trazim pa cu ja to iskopatikula je napisao/la:Izgledalo bi odlicno na tvoju boju navodio sam vec primjer sa slikama

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 745 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Sto se tice poliranja farova, imas o tome DIY pa malo prelistaj.. imas tu sve objasnjeno.
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Izvolite gospodineanel007 je napisao/la: gdje si navodio vjeruj da nisam upratio, ajd navedi ponovo ziv bio ili bar me okvirno uputi gdje da trazim pa cu ja to iskopati

- Ribar307
- Aktivan član
-
Hvala svima, uzivo jos bolje izgleda.. Do kompa necu stici jos skoro pa ajde preko mobilnog ukratko da napisem... Skidanje farova mi je pomogla arminova tema gde je detaljno objasnio, hvala mu jos jednom.
upload pic
Nakon skidanja probali smo otvaranje bez industrijskog fena iliti fena za topli vazduh, sto ne preporucujem nikome, trajlo je to 3h otvaranje pokusajima u rerni i obicnim fenom i grejalicom medjutim mnogo tesko je islo ali uspeli smo 1 far otvoriti nakon cega smo uzeli fen za topli vazduh koji zagreva na 500C i stvar je bila laksa i otvoren drugi. Sto je po meni najtezi i najveci deo u celoj prici. Potrebno je 2 srafcigera skalpel i strpljenje.
upload img
Nakon toga sledi smirglanje maske, testiranje i proba sociva sa maskom, uklanjanje maglenke, farbanje drugog dela fara i montaza fara i test.
post a picture
Smirglanje sam uradio sa p360 pa 1000 pa P1500 granulacijom. Farbanje se bazira na prajmeru za plastiku i crnim sprejem. A silikon je crni sikafex, hvala mumubrat na info. A xenoni novi set 5000k ac. Jos par testova pre silikonisanja i onda zatvaranje fara i stelovanje snopa
free image upload
screen capture tool
image hosting without account
Snop je odlicno ispao samo imam problem sa desnim farom nece da se spusti vise snop a trebalo bi bar jos za nijansu
i poliranje farova u nastavku slike za Armina da vidi gde su ostecenja, nije mutan far vec ima riseve i ogrebotine..
Ovde se lak skda nekako ne znam ni sam
online photo storage
Ovde su ogrebotine
image upload
picture uploader
Ps slike su bez filtera na zahtev toma

Nakon skidanja probali smo otvaranje bez industrijskog fena iliti fena za topli vazduh, sto ne preporucujem nikome, trajlo je to 3h otvaranje pokusajima u rerni i obicnim fenom i grejalicom medjutim mnogo tesko je islo ali uspeli smo 1 far otvoriti nakon cega smo uzeli fen za topli vazduh koji zagreva na 500C i stvar je bila laksa i otvoren drugi. Sto je po meni najtezi i najveci deo u celoj prici. Potrebno je 2 srafcigera skalpel i strpljenje.

Nakon toga sledi smirglanje maske, testiranje i proba sociva sa maskom, uklanjanje maglenke, farbanje drugog dela fara i montaza fara i test.

Smirglanje sam uradio sa p360 pa 1000 pa P1500 granulacijom. Farbanje se bazira na prajmeru za plastiku i crnim sprejem. A silikon je crni sikafex, hvala mumubrat na info. A xenoni novi set 5000k ac. Jos par testova pre silikonisanja i onda zatvaranje fara i stelovanje snopa

Snop je odlicno ispao samo imam problem sa desnim farom nece da se spusti vise snop a trebalo bi bar jos za nijansu

Ovde se lak skda nekako ne znam ni sam

Ovde su ogrebotine

Ps slike su bez filtera na zahtev toma

No smoke - No fun