Peugeot 307 1.6 hdi
Re: Peugeot 307 1.6 hdi
Nemogu ga skidati, ostat ce mi rupe gdje je zavrnut.mara- je napisao/la:Hoćeš kačket prodati?
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Ajde pa fino.. nemoj nam sad samo pobjeci sa foruma 
Sta je sad u planu, LAV neki ili mijenjas marku? Rado bih felge pazario da sam trenutno malo vise pri parama..

Sta je sad u planu, LAV neki ili mijenjas marku? Rado bih felge pazario da sam trenutno malo vise pri parama..
Nista jos neznam, gledao sam malo 308, ako naleti kakav dobar uzeo bih opet Peugeota. Necu pobjeci cak i ako promjenim marku auta, felge su tu ako skontas, dobro bi ti sjeleAvicii je napisao/la:Ajde pa fino.. nemoj nam sad samo pobjeci sa foruma

kula-- Hvala, trebao bi se usreciti, prodajem ga covjeku kojeg znam, volio bi da bude sve uredu.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
A znam da bi, kad sam vidio kod tebe kako stoje
Ipak ce felge za sada pricekati. Ako ko bude trazi, znam gdje ima 
Ima finih 308, naravno sve zavisi od para, al dalo bi se nesto probrati sa finom opremom. Srecno u potrazi novog auta!

Ima finih 308, naravno sve zavisi od para, al dalo bi se nesto probrati sa finom opremom. Srecno u potrazi novog auta!