Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Odlicni radovi, svaka cast. Skinuti kazaljke je najsigurnije uz pomoc kakve manje viljuske ili tako nesto..
Ne znam samo da ti ne budu prejako svjetlile ove led sijalice na tabli, pa da ti brojevi ne sljaste previse.. ali opet kontam da se moze rucno smanjiti osvjetljenje pa da sve bude taman. Srecno
Kilometraza je ostala ista, jer sam iskoristio svoju elektronikau od kilometar sata samo sam plastiku sto pokriva iskorstio od novog, kao sto sam vec objasnio kod me je 2 dzeka .
Moram uradit kociona klijesta ofarbat u neku boju, crvena i zuna NE to mi postalo standard, kontao sam neku svijetlo plavu, tirkiznu , ako imate na umu neku boju, preporucite!