Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ni manje ni vise nego novo auto Stvarno premocno volan izgleda, kao i vecina unutrasnjosti.. jedino sto se i ja malo bojim te preglednosti sata (table), jer nekako gledajuci na slikama rekao bih da se kazaljke nikako ne vide od volana Ako mozes reci nam iz prve ruke kakvo je stanje sto se toga tice Inace, super promjerak, boja mi se bas svidja.. ko bombona
Napokon novi 308, svaka cast na odabiru, vozilo je vrh. Meni su nejasni ljudi koji ga kupuju bez tableta imao sam priliku da ga vozim u Svjetlosti i maleni volan me ocarao, a kazaljke nisu nimalo smetale preglednosti
Hvala momci :). Drago mi je da vam se odabir svidja, i da, slusamo se mi medjusobno.
Iskreno, meni ta preglednost table nije problem, jer kao i valjda vecina zena, volim ja s visoka gledat :P, pa si podignem sjediste. Volan je naravno podesiv po visini i dubini pa se to da nariktati, a vama muskima, sto se volite odmaknut i zavalit, mislim da nedostaje ono malo milimetara da biste vidjeli cijeli donji dio table (u slucaju ovog modela, ono sto recimo ne biste vidjeli je broj predjenih kilometara).
Ono sto je meni jos fenomenalno I vrlo cool detalj u ovom autu je obrtomjer, koji ide 'u kontru' :)
ArminM je napisao/la:Auto gori, od boje do svega ostalog.svaka cast na izboru. I muz ti ima ukusa, nova 3008ca je top nema sta
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Hvala lijepo i Vama i drugim clanovima Foruma. Nije moj dragi dzaba, kako rekoh, 'lijeceni ovisnik' o Peugeout-u, pa se nedavno zaputio kod prijatelja i da usput malo razgleda tu 3008micu i isplace pored GTI 308 haha. Ima i tekst s utiscima i bruku fotki, pa ako ste zainteresovani, postavicu. Jos jednom hvala, i drago mi je da sam clanica foruma Lavova :)
Hvala lijepo i Vama i drugim clanovima Foruma. Nije moj dragi dzaba, kako rekoh, 'lijeceni ovisnik' o Peugeout-u, pa se nedavno zaputio kod prijatelja i da usput malo razgleda tu 3008micu i isplace pored GTI 308 haha. Ima i tekst s utiscima i bruku fotki, pa ako ste zainteresovani, postavicu. Jos jednom hvala, i drago mi je da sam clanica foruma Lavova :)
Zainteresirani smo naravno samo pisi i stavljaj slike