Voda u gepeku kod pezo 307 sw
Re: Voda u gepeku kod pezo 307 sw
Veliki pozdrav,da se predstavim ja sam Aleksandar i dolazim iz Dervente imam peugeota 307, imam problem sa slivanjem vode u gepek ali neznam odakle mi ulazi,menjao sam stopove, stavljao sam od 05godista tu ne ulazi,gledao sam sve sastave silikonirao sam ih, sad moze samo da bude (kao ventilacija od gepeka) nekakve spuzvice ispod branika,pa da zadnji tockovi ubacuju ili na kedere.. A jos gore sva mi voda dodje pod tapacirung gde budu noge na zadnjem delu auta,pa cak i pod prednje to je samo u slucaju kad kisa pada.. a kada auto perem nemam problem.. Veliki pozdrav i hvala
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Aleksandre, predstavi se u temi predvidjenoj za to, pa cemo ti pomoci oko problema http://www.peugeotclubbih.com/predstavi-se-f74.html
Motion & Emotion
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
ne mora znaciti da ti ulazi bas kroz gepek vidi malo kad kisa pada gdje ti je prvo vlazno ili pokusaj da sa crijevom i vodom malo istrazujes gdje bi moglo propustiti a da netko sjedi unutar i gledaPajser92 je napisao/la:Veliki pozdrav,da se predstavim ja sam Aleksandar i dolazim iz Dervente imam peugeota 307, imam problem sa slivanjem vode u gepek ali neznam odakle mi ulazi,menjao sam stopove, stavljao sam od 05godista tu ne ulazi,gledao sam sve sastave silikonirao sam ih, sad moze samo da bude (kao ventilacija od gepeka) nekakve spuzvice ispod branika,pa da zadnji tockovi ubacuju ili na kedere.. A jos gore sva mi voda dodje pod tapacirung gde budu noge na zadnjem delu auta,pa cak i pod prednje to je samo u slucaju kad kisa pada.. a kada auto perem nemam problem.. Veliki pozdrav i hvala
meni je ulazila dok nisam primjetio prilikom otvaranja gepeka negdje se zadrzi gore i kad ja otvorim ona ide direktno u unutrasnjost sad polako otvaram kad je kisa i nema vsie problema
- zirafa
- Početnik
- Vozim: peugeot 307
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
Bok, svima. Vidila sam "voda u gepeku" i prijavila se na forum. Meni naime procurila voda u gepek preko treceg stop svjetla. Vozim Peugeot 307. Na trecem stop svjetlu ima nekoliko lampica i glupa rupica za vodu za pranje straznjeg stakla. S godinama se izgleda plastika malo raspucala i ona kuglica koja prska izgleda prska prema unutra. Probala sam zalijepiti i drzalo je neko vrijeme.ali nekidan malo pustila vodu da operem straznje staklo i procurilo mi po onom obodu iznutra.. grozan je osjecaj u voznji otkriti da curi voda po unutrasnjosti auta..
Janje
- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- Kontakt:
-
Imam slican problem,maltene isti ....sumljam na trece stop svijetlo da kraj njega prolazi i ide u vrata gepeka i razljeva mi se voda po gepeku ako ko ima kakvu preporuku neka pomaze :)
- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- Kontakt:
-
Ovo ozbiljan problem ti mene zajebavas cccc nono
Nasao sam za sad sta je , izgleda trece stop svijetlo ....skinuo izsilikonirao vratio probao i ne pusta vise nije ono dobro dihtovalo
Nasao sam za sad sta je , izgleda trece stop svijetlo ....skinuo izsilikonirao vratio probao i ne pusta vise nije ono dobro dihtovalo
- Miki 307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 3 puta
-
i ja sam nakon punog gepeka vode u djelu rez. točka jedva ugotovijo gde voda ulazi. Prvo sam dole kod čepa rez. točka izbušijo malu rupicu da odilazi voda, gledao kod zadnjih svjetala-ništa. U drugom večem nalivu kiše onda vidim jopet voda ušla negde i dole izašla, ali bila mokra slijed sa zadnje stjene gepeka iza spojeva lima. Skinem unutrašnju plastiku na zidu i vidim kako je sve mokro tačno oko plastičnog zračnika gepeka na zadnjoj steni. Znači moram skidati sad zadnji branik i zakitovati tamo oko one plastike zračnika, mislim da je tamo ulazila večina te vode, ostalo su sitnice - 3.stop svjetlo, dihtunga zadnje brave za otvaranje, isto kažu tamo voli propustati, i zadnja svjetla pjenasti dihtung, voli oslabiti.bac_eti je napisao/la:I meni ulazi voda u gepek sakuplja se na mesto rezervne gume,ulazi negde sa leve strane unutrasnjeg dela tako da ni tapacir ni nista iznutra nije vlazno ,znaci voda dolazi izmedju lima gde je stop i dolnjeg dela auta u cosku ,Probano: Stop svjetlo nije problem,Zavesice ispod branika nisu problem,kad sam zadnji put probao da nadjem video sam da voda klizi i dolazi negde sa unutrasnjeg zida gde je unutrasnost zavesice odozgo ali vise od toga ne moze se vidjeti,posumnjao sam da ulazi po kanalu zastitne gume oko gepeka i kad dodje dole ulazi izmedju sastavni lim ali nisam siguran,sumnjam na sofersajbnu ali nisam siguran sta vi mislite gde drugde da trazim?