Sad znam na sta mislis, u pravu si, to je stvarno dobar detalj, jednostavan ali efektan.Avicii je napisao/la:Mislio sam na spojler na vratima gepeka, kao na ovom modelu:Worf je napisao/la:Kakav kacket, nije mi bas jasno na sta mislis?Avicii je napisao/la:Gooori autoSto kazes, bas poseban primjerak
Dobro bi mu legao onaj mali kacket kad je vec sve ostalo u fulu, mada ga je tesko naci.. i malo stakla zatamnit i ko bombona
Ubaci jos slika kad stignes
Sto se tice zatamljenja stakala, to nisam planirao, ne vidim neku posebnu korist od toga.
Ono sto bih ja volio zamijeniti je volan, mislim da je zastario jer sam gotovo isti imao na 206, 8 godina stariji. Mislim da bi mu fino legao volan iz 508 modela, ne znam samo da li je to moguce. Razmisljam isto tako ako je moguce nabaciti ona LED svjetla ko na malo novijem modelu, ali sve to nekad, kad budem imao vremena. Sad ga jedva stignem i oprati.![]()
Postavicu jos slika, cim stignem.
Meni mnogo dobro izgleda sa njim. Sto se tice stakala, dobio bi sigurno dosta estetski, ali ok.. kome se svidja, svidja.
Ima i na 308 dobrih volana u allure i felline opremi:
Ovaj volan koji si okacio nije los, bolje izgleda od mog svakako, ali ono sto se meni svidja su oni volani sa kontrolama na njemu.
Sto se tice prakticnosti, ove kontrole na rucicama mi vise odgovaraju nego kontrole na samom volanu, ali vizuelno ljepse izgledaju ovi sa kontrolama na njemu, nesto ovako: