Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Crn1 je napisao/la:Bravo, bravo, ne skreces s puta definitivno :) Nemoj samo sad felne da zeznes, gun metal obavezno!
Hvaka crn1, moram da pitam sve vas, zasto bas gun metal sive? Meni je podjednako lepo belo i gun metal, e sad, ja sam ocekivao da ce se svi lomiti izmedju te dve boje kao ja ali sad mi nije bas jasno samo da znam zasto.. Jel belo seljacki? Belo mi se svidja jer izgleda vece felna i sportska mada je teza za odrzavanje.. Hvala dobri ljudi :)
Haha.. a nije seljacki, nego eto.. nekako je sad ta boja aktuelna na felgama novijih auta a i fino izgleda. Nije ni bijelo lose, ali izmedju te dvije boje ja bi izagrao taj gun :)
Haha, podrzavam kolege iznad. Sve se slazem. Dodao bih jedino da mi na beo auto ne idu bele felne...treba da se desava neki kontrast (ok, stakla, farovi). Crne felne stoje lepo, ali kompletna "tema" auta mora da isprati crnu boju felne...ako me razumes. Jeste da belo i crno idu, a i video si da na mom belom stoje straaava (moje skromno misljenje), ali te felne izvalci taj bruseni metal efekat i ne "zatvara" auto kao sto bi obicna, crna felna.
Nadam se da sam pomogao :)
Sad kapiram poentu :)
Hvala Vam na savetima, moje razmisljanje je islo u pravcu plastidipa, ali za ovu nijansu sive sto govorite moracu drugacije kod profesionaknog lakirera i farbara, jer tesko da cu nabaviti takav plastidip. Preko zime cu se time pozabaviti jer zimski set se montira i do proleca moram to srediti kod majstora a ne u homemade varijanti bas zbog nedostatka takve nijanse plastidipa.. Hvala i pratim vas sve i sve teme samo tako nastavite najjaci forum :)
Ej, ali ako vec planras sam da radis plastidip, uradi dal belo ili crno, lako ces odlepiti, a cini mi se da plastidip nije skup. I moj savet, ako ces crnu felnu, ofarbaj celjusti u crveno da malo "ozive" crnu felnu.