Peugeot 407 sw softver i navigacija-rješeno
- ZDRAVKOT
- Početnik
- Vozim: Peugeot 407 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Peugeot 407 sw softver i navigacija-rješeno
Poštovane kolege imam problem kod mojeg 407.Radi se o sledećem:
Auto je došlo u moje vlasništvo bez pripadajučeg cd-a navigacije poručijo sam i dobijo sa neta skinute navigacije istočne evrope i njemačke jer mi je to i potrebno sa najnovijim mapama.pokušavao sam instalirati ali neide ponaša se ko da ih uređaj ni ne čita.Pošto sam auto dobijo sa talijanskim jezikom pokušao sam promjeniti ali neide opet traži cd a ja sam u međuvremenu dobijo instalacijski -barem tako mislimo situacija je ista.Jeli ko imao ovakih problema da me posavjetuje ili informiše.
podaci su sledeći:
Na plejeru je SW sistem 6.6D od 2005 godine kad je i auto proizvedeno..
Sadašnji cd što sam kupijo sa novim softveru je 6,63
Mape su za 2017g.
Cd na srednjoj konzoli je RT3..
Za bilo šta od podataka tu sam.poz..
Auto je došlo u moje vlasništvo bez pripadajučeg cd-a navigacije poručijo sam i dobijo sa neta skinute navigacije istočne evrope i njemačke jer mi je to i potrebno sa najnovijim mapama.pokušavao sam instalirati ali neide ponaša se ko da ih uređaj ni ne čita.Pošto sam auto dobijo sa talijanskim jezikom pokušao sam promjeniti ali neide opet traži cd a ja sam u međuvremenu dobijo instalacijski -barem tako mislimo situacija je ista.Jeli ko imao ovakih problema da me posavjetuje ili informiše.
podaci su sledeći:
Na plejeru je SW sistem 6.6D od 2005 godine kad je i auto proizvedeno..
Sadašnji cd što sam kupijo sa novim softveru je 6,63
Mape su za 2017g.
Cd na srednjoj konzoli je RT3..
Za bilo šta od podataka tu sam.poz..
Zadnja izmjena: ZDRAVKOT, dana/u 01. pro 2016, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Peugeot 407 sw softver i navigacija
Nisam bas nesto da znam ista oko toga , ali kako ti ocitava obicni cd sa muzikom , reko da se nije leća zaprljala.
- domuz86
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 407
-
Drug tebi je vec uradzen update sa 5.nesto na 6.6 i tvoj navi sistem bi trebao citati mape. Probaj da li ti moze MP3 citati navigacija ako mmoze onda ti je odradzen update i sve je ok. Mozda ti mape ne valjaju. Ja miam mape za jugoistocnu evropu ja mislim 2015/2016 godina i sve mi radi ok.
lppp pozzzz
lppp pozzzz
- ZDRAVKOT
- Početnik
-
Sve su prilike da cd plejer nešto šteka jer neprepoznaje cd morat ću na tome poraditi ali imam i drugih problema jer će auto na servis ići pokušat ćemo preko dijsgnostike ubaciti jezik pa onda rješiti sve što javlja kao neispravno napravim par kilometara dok sve izbifla šta nevalja sinoć javijo i nizak tlak na zadnjoj desnoj gumi a ona je ok.Kad rješim ovu mehaniku najverovatnije ću u Sarajevo poslom i obać servisera RTV Džafera sa ilidže s kojim sam dobar po drugoj liniji kaže da može rješiti a valja se i družiti.U svakom slučaju javit ću kako je završilo zbog drugih forumaša i razmene iskustava.Kad sve završim upoznat ću vas sa mojim ljubimcem i iskustva sa njime..
- ZDRAVKOT
- Početnik
-
Re: Peugeot 407 sw softver i navigacija-rješeno
Poštovane kolege moj problem sa navigacijom je rješen bilo je do CD-a koji nije učitavao sadržaj došao mi kolega koji se razume u to skinuo cd očistijo usput rješijo i par kontakata.Hvala kolegama na pomoći..