Vozili ste..
- andrej
- VIP Član
- Vozim: 306 XT 1.6
- Ima zahvala: 14 puta
- pohvaljen: 39 puta
-
Re: Vozili ste..
Zaboravih da dodam da je najluđi auto koji sam probao Subaru Impreza WRX sa 250ks....
Nakon vožnje sam bridio pola sata! :-)
Nakon vožnje sam bridio pola sata! :-)
- kreha2
- VIP Član
- Vozim: 206
- Motor: 1.4i 55kw
- Ima zahvala: 93 puta
- pohvaljen: 48 puta
-
Nadam se da ne zamjerite što dižem iz mrtvih temu hahah....Da i ja podjelim svoje skromno vozačko iskustvo sa vama, da je na mom mjestu stariji mi brat imali bi što za pročitati jer se stvarno navozao svakakvih mašina, neću da ih spominjem jer bi bio kilometarski post kad bih i dio njih stavio, i stvarno je sretan sto se toga tiče jer je bio mlad u vrijeme dok je se stari bavio uvozom pa je imao prilike da oproba sve koji su moje tihe patnje :/ haha Ali eto imam i ja solidnog iskustva za svojih 20god, inače me stari naučio voziti na kombiju VW LT 28 2.0/3/5 benzin ne sjećam se sad (audijev je motor bio ugl) i Jetti 2 1.6td (isad more imam od njih nije bilo polaženja bez ''šlajdranja''
)kad sam imao otprilike 10g, ljeto prije 5og osnovne
A ja sam ograničen na:
-Golf 3 1.4i
40i nešto sitno kilowata, prvo auto, srednjoškolsko doba, ljuta mašina, sa zvučnicima od 2000w koji su šajbu otkidali spilanim oprugama remusom seljo tuning ugl haha , klasičan golf tvrd ali ok meni osobno drag (prvi valjda xD) ali mu je falilo puno puno punoo više snage hahah
-Golf 5 1.9tdi 77kw 6brzina, Bratov auto, opet Golf ko Golf tvrd, loša zvučna izolacija za godište ili je ovaj traktor pod haubom baš bučan ali pouzdan i mal potrošač i to je to uglavnom i da ne shvaćam kako isad drži ovu svoju cijenu
Balkan valjda
-Mercedes W211 E220 CDI Classic 110kw automatic, ono space shuttle za moje iskustvo haha stvarno nemam ništa puno reć o njemu jer nisam imao puno prilike za vožnju ali Mercedes je Mercedes klasa za sebe iako nije baš na nivou starih modela i može se posramit 124orke što se tiče kvalitete i udobnosti bar na zadnjoj klupi :)
-Corsa B 1.0 12v 44kw, ok auto, mal potrošač, ok ide za svoju konjažu, jeftino održavnje, ali Opel nije mu pouzdanost baš jača strana 3 motora promjenjena u 3 godine hahahah...Ne treba se ništa više nadodati ja mislim
...Ali evo gura sa 3ćim skoro godinu, iz C je Corse sa 44kw malo kvalitetniji valjda hahah Bar nema sa hrđom problema, sreća što smo u Hercegovini, gdje jednom snijeg padne u 5 godina
-Passat B3 GT 1.8 66kw monopoint moj bivši nedavno prodat, meni jedno od dražih automobila uopće, možda je to moj osobni dojam ali baš ekstra udobna, prostrana, pouzdana limuzina. Stvarno se teško naviknuti na 206ticu iza njega. Samo riječi hvale za njega, bio je dosta u obitelji u posjedu preko 10 godina ne sjećam se a moj od 2014te , nikad nikakvog kvara a svakakvih je patnja doživio vjerujte mi
Dovoljno je reći dvije godine bez malog servisa samo sa nadosipanjem ulja , i sipanja Mješavine iz poljoprivrednih mašina kad bi mi falilo goriva ali nije stajo nikad još bolje išao na mješavinu već na benzin lol ...Motor mu je odličan s obzirom za 90konjića, išo je odlično, zvuk ekstra imao bit će zbog tvorničkog Sebring auspuha...Prodat na otpad za 450KM haha...Opet će nekad u moj posjed aBd u skoroj budućnosti
Bilo je još raznih modela od slavne Duje 1.6td, Merecedes w124 250d; w202 C220CDI; w203 C270 CDI; w210 E320CDI (okaš zmaj kako ide bruka) , Fiata Bravo JTD, Passat B6 2.0TDI, BMW E39 525d 530d (Okaš je tata za njega :) ) E34 535i E30 320i, Audi 100 c4 2.3e A4 b5 1.6i, ništa posebno o njima nemam reći nismo se baš puno družili, više sam se vozio u njima već što sam ih vozio...Posuđivano ugl od rodbine i poznanika :)
Još da Kadett GSI 16v spomenem, pre bolesno auto, najjače što sam ja vozio, bio još neki malo napucan pa ide bruka Dvista s mista
Prava jurilica, 900+kg 150+ Konja, dobro leži na cesti, stvarno ne opisivo nešto, po meni čovjek ne zna šta je auto dok Kadetta GSI-ja ne proba
I to je to za sada, nadam se da će biti prilike još proširiti svoje iskustvo, mlad sam pa imam vremena valjda
I oprostite na bespotrebnom dizanju teme i malo dosadnom postu haha

A ja sam ograničen na:
-Golf 3 1.4i

-Golf 5 1.9tdi 77kw 6brzina, Bratov auto, opet Golf ko Golf tvrd, loša zvučna izolacija za godište ili je ovaj traktor pod haubom baš bučan ali pouzdan i mal potrošač i to je to uglavnom i da ne shvaćam kako isad drži ovu svoju cijenu

-Mercedes W211 E220 CDI Classic 110kw automatic, ono space shuttle za moje iskustvo haha stvarno nemam ništa puno reć o njemu jer nisam imao puno prilike za vožnju ali Mercedes je Mercedes klasa za sebe iako nije baš na nivou starih modela i može se posramit 124orke što se tiče kvalitete i udobnosti bar na zadnjoj klupi :)
-Corsa B 1.0 12v 44kw, ok auto, mal potrošač, ok ide za svoju konjažu, jeftino održavnje, ali Opel nije mu pouzdanost baš jača strana 3 motora promjenjena u 3 godine hahahah...Ne treba se ništa više nadodati ja mislim

-Passat B3 GT 1.8 66kw monopoint moj bivši nedavno prodat, meni jedno od dražih automobila uopće, možda je to moj osobni dojam ali baš ekstra udobna, prostrana, pouzdana limuzina. Stvarno se teško naviknuti na 206ticu iza njega. Samo riječi hvale za njega, bio je dosta u obitelji u posjedu preko 10 godina ne sjećam se a moj od 2014te , nikad nikakvog kvara a svakakvih je patnja doživio vjerujte mi

Bilo je još raznih modela od slavne Duje 1.6td, Merecedes w124 250d; w202 C220CDI; w203 C270 CDI; w210 E320CDI (okaš zmaj kako ide bruka) , Fiata Bravo JTD, Passat B6 2.0TDI, BMW E39 525d 530d (Okaš je tata za njega :) ) E34 535i E30 320i, Audi 100 c4 2.3e A4 b5 1.6i, ništa posebno o njima nemam reći nismo se baš puno družili, više sam se vozio u njima već što sam ih vozio...Posuđivano ugl od rodbine i poznanika :)
Još da Kadett GSI 16v spomenem, pre bolesno auto, najjače što sam ja vozio, bio još neki malo napucan pa ide bruka Dvista s mista

I to je to za sada, nadam se da će biti prilike još proširiti svoje iskustvo, mlad sam pa imam vremena valjda

- kreha2
- VIP Član
- Motor: 1.4i 55kw
- Ima zahvala: 93 puta
- pohvaljen: 48 puta
-
HAHA Dobro je ipak ne zamjerite...jer bio sam ja daleko od ove grupe kad je ova tema bila aktivna pa se nadam da će se i ostali noviji članovi uključiti da malo dignemo aktivnost u grupi da se ne svodi na kvarove sve xD 
A popis će se samo povećavati nadam se, imam želju trenutno 306 GTI oprobat, jer po klipovima se čini da je baš bolesno auto

A popis će se samo povećavati nadam se, imam želju trenutno 306 GTI oprobat, jer po klipovima se čini da je baš bolesno auto

- Leonche
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Evo da i ja napišem što sam vozio zadnjih 10 godina :)
Opel Corsa 1.2 iz '96.
Opel Astra karavan 1.4 iz '96. godine
Peugeot 206 1.0 iz '99. godine
Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v iz 2002. godine
Ford Focus 1.6 iz 2009. godine
VW Polo 1.4 TDI iz 2009. godine
VW Up 1.0 iz 2013. godine
VW Passat 2.0 TDI iz 2014. godine
Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi iz 2011. godine
Najviše problema sam imao s Alfom, svako malo neki klinac :) Al zato je motor bio ajme dobar... Šestak...
Kod 206. sam imao problema sa zadnjim mostom i brtvom glave
VW Up mi je bio jedini auto koji sam kupio novi iz salona
A ovo drugo sve od servisa do servisa, nikakvih problema. 508-icu sam kupio zadnju, problem s mjenjačem i to je to nadam se :)
Opel Corsa 1.2 iz '96.
Opel Astra karavan 1.4 iz '96. godine
Peugeot 206 1.0 iz '99. godine
Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v iz 2002. godine
Ford Focus 1.6 iz 2009. godine
VW Polo 1.4 TDI iz 2009. godine
VW Up 1.0 iz 2013. godine
VW Passat 2.0 TDI iz 2014. godine
Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi iz 2011. godine
Najviše problema sam imao s Alfom, svako malo neki klinac :) Al zato je motor bio ajme dobar... Šestak...
Kod 206. sam imao problema sa zadnjim mostom i brtvom glave
VW Up mi je bio jedini auto koji sam kupio novi iz salona
A ovo drugo sve od servisa do servisa, nikakvih problema. 508-icu sam kupio zadnju, problem s mjenjačem i to je to nadam se :)
- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Da napišem moj utisak o Mercedes A160 cdi, w169, iz 2010, posle vise kilometarskog druženja...
Clasic oprema, automatik tiptronik mjenjač.
Na polozaj sjedišta se treba naviknuti, ja uglavnom sjedim dosta nisko, a kod A je sjediste pozicioniran visoko, i iz njega izkacete na zemlju, cak i sa 185cm visine.
Odziv na gas nikakav, nema onog osjecaja obrtnog momenta kao kod drugih dizela, nema da vas zalijepi za sjediste, cak ni u kick down-u, jedbostavno on ide po svome. Kad preticete imate osjecaj da se nece završavati, a u stvari on je lagano kliznuo pored drugih. Ima strasan problem da ukocim na vrijeme, auto uopste ne daje utisak da ide 60/80/100, i pred raskrsnicom vidim da ja "letim" i počinje borba sa metrima - nikad nisam imao takav osjećaj ni sa jednim autom.
Udobnost na zavidnom nivou, nisam osjetio put, i umor od istog, cak i katastrofalno stanje asfalta u Cg upija bolje od očekivanog.
Mjesta u gepeku dovoljno za 3 putne torbe, sjedišta komotna, materijali u kabini odlicni. Buka u kabini niska, počinje tek kad je motor u 4k obrtaja, i više. Potrosnja kombinovano oko 6,5 L, otvorenog puta ću napisati kad napunim rezervoar.
Na vozilu Laufenn ljeto/zima gume, odlično drže po suvom(10-15c), bez buke, vidjecemo danas po mokrom. Inace neki jeftini brend.
Pregledan za voznju, cak i unazad, servo volan radi dobar posao, automatika mjenjaca takođe...

poslato s Jadrana
Na polozaj sjedišta se treba naviknuti, ja uglavnom sjedim dosta nisko, a kod A je sjediste pozicioniran visoko, i iz njega izkacete na zemlju, cak i sa 185cm visine.
Odziv na gas nikakav, nema onog osjecaja obrtnog momenta kao kod drugih dizela, nema da vas zalijepi za sjediste, cak ni u kick down-u, jedbostavno on ide po svome. Kad preticete imate osjecaj da se nece završavati, a u stvari on je lagano kliznuo pored drugih. Ima strasan problem da ukocim na vrijeme, auto uopste ne daje utisak da ide 60/80/100, i pred raskrsnicom vidim da ja "letim" i počinje borba sa metrima - nikad nisam imao takav osjećaj ni sa jednim autom.
Udobnost na zavidnom nivou, nisam osjetio put, i umor od istog, cak i katastrofalno stanje asfalta u Cg upija bolje od očekivanog.
Mjesta u gepeku dovoljno za 3 putne torbe, sjedišta komotna, materijali u kabini odlicni. Buka u kabini niska, počinje tek kad je motor u 4k obrtaja, i više. Potrosnja kombinovano oko 6,5 L, otvorenog puta ću napisati kad napunim rezervoar.
Na vozilu Laufenn ljeto/zima gume, odlično drže po suvom(10-15c), bez buke, vidjecemo danas po mokrom. Inace neki jeftini brend.
Pregledan za voznju, cak i unazad, servo volan radi dobar posao, automatika mjenjaca takođe...

poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Re: RE: Re: Vozili ste..
Meni je isto bilo sa prvom generacijom A klase, vozio sam je nekih mjesec dana i nikad nisam imao osjećaj brzine, sve u svemu zanimljiv auto.Tom je napisao/la:Da napišem moj utisak o Mercedes A160 cdi, w169, iz 2010, posle vise kilometarskog druženja...
poslato s Jadrana
Clapton is God!
- Worf
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 T9 2.0 110kw
- Motor: 2.0 BlueHdi 110kw
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 5 puta
-
Evo da i ja napisem svoju listu.
-Opel corsa, benzinac, ne znam godiste, davno je bilo, nisam ni imao vozacki, dao mi stari da probam.
-Jugo 55, isto tako jos nisam imao vozacki, dao mi stariji brat.
-Golf 5, na njemu sam polagao.
-Passat karavan, 1995 godiste, prvi auto koji sam malo vise vozio, veoma prostran.
Ukraden prije 10 godina i onda prije par godina pronadjen, isao po njega u Crnu goru kao naslijednik. Prava avantura dok sam ga vratio, u katastrofalnom stanju je bio, prelazio granicu bez tablica i slicno.
Nije mi se bas nesto isplatilo ici po njega, ali mi je drago sto jesam jer mi je jako drag auto.
-Golf 2, dizel, 1984. godiste, moj prvi auto. Imao je oko 45kw i bio je obicni dizel, ali je bio ocuvan i fino me sluzio.
Osim njega, vozio sam jos par dvojki koje sam par puta posudio.
-Peugeot 206, 2.0 HDI, 66kw. Ovo je bio moj prvi susret sa lavovima, kupio ga od prijatelja pravo povoljno, inace nisam ni razmisljao o pezoima.
Nakon dvojke je bio ko space shutle.
Odlicno isao i fino me sluzio oko 5 godina, iako je bilo i raznih problema. Par puta zadnji most, dva puta puko zupcasti (to je vec do mene) i problemi sa elektronikom koji su malo nervirali ali nista ozbiljno.
-Opel Kadet, benzin, stariji model, kanta u jako losem stanju, nekoliko puta posudio jer sam daleko radio, kad mi je lav bio na servisu. Nemam druge rijeci nego - kanta.
-Opel Meriva, 2002 godiste, benzin i plin, 66kw. I ovo sam par puta posudio, jednom imao peh da mu je usred madjarske crko motor, neka fabricka greska, pravo mi pokvario godisnji. Unutrasnjost nista posebno, a imao je dosta mekse kvacilo od mog 206.
-Citroen C5, cca 2011. godiste, 100kw. Sluzbeno vozilo koje sam vise puta vozio, prava limuzina, osjecan voznje predobar. Na autoputu sam ga uspio do 215km/h jedne prilike, mogao je jos ali je direktor kojeg sam vozio skontao pa sam morao usporiti.
Unutrasnjost mi se bas i ne svidja, ali je svejedno fenomenalan auto.
-Peugeot 308, moj trenutni lav o kojem sam vec pisao, za sad prezadovoljan.
-Toyota Yaris, benzin 1.0 cini mi se, sluzbeni. Povremeno ga vozim, i auto je izgledom katastrofa, barem ovaj sa ovim nivoom opreme. Nema uopste instrument table ispred vozaca, samo ona na sredini. Sve je nekako ruzno i nedoradjeno u unutrasnjosti. Ono sto mi se svidja je mali radius skretanja, imam utisak da se okrece oko svoje ose, sto je stvarno prednost u odnosu na lavove koji imaju povelik radius. Isto tako je servo primjetno laksi, malo trosi cak i kad se trudim da mu nabijem potrosnju, valjda zbog malog motora.
-WV Cady, benzin, sluzbeni. Par puta ga vozio, nista posebno. Prednost kao i kod Toyote sto ima manji radius skretanja i meksi volan, ali sve u svemu nista posebno.
-Opel corsa, benzinac, ne znam godiste, davno je bilo, nisam ni imao vozacki, dao mi stari da probam.

-Jugo 55, isto tako jos nisam imao vozacki, dao mi stariji brat.

-Golf 5, na njemu sam polagao.
-Passat karavan, 1995 godiste, prvi auto koji sam malo vise vozio, veoma prostran.
Ukraden prije 10 godina i onda prije par godina pronadjen, isao po njega u Crnu goru kao naslijednik. Prava avantura dok sam ga vratio, u katastrofalnom stanju je bio, prelazio granicu bez tablica i slicno.

-Golf 2, dizel, 1984. godiste, moj prvi auto. Imao je oko 45kw i bio je obicni dizel, ali je bio ocuvan i fino me sluzio.
Osim njega, vozio sam jos par dvojki koje sam par puta posudio.
-Peugeot 206, 2.0 HDI, 66kw. Ovo je bio moj prvi susret sa lavovima, kupio ga od prijatelja pravo povoljno, inace nisam ni razmisljao o pezoima.
Nakon dvojke je bio ko space shutle.

-Opel Kadet, benzin, stariji model, kanta u jako losem stanju, nekoliko puta posudio jer sam daleko radio, kad mi je lav bio na servisu. Nemam druge rijeci nego - kanta.

-Opel Meriva, 2002 godiste, benzin i plin, 66kw. I ovo sam par puta posudio, jednom imao peh da mu je usred madjarske crko motor, neka fabricka greska, pravo mi pokvario godisnji. Unutrasnjost nista posebno, a imao je dosta mekse kvacilo od mog 206.
-Citroen C5, cca 2011. godiste, 100kw. Sluzbeno vozilo koje sam vise puta vozio, prava limuzina, osjecan voznje predobar. Na autoputu sam ga uspio do 215km/h jedne prilike, mogao je jos ali je direktor kojeg sam vozio skontao pa sam morao usporiti.

Unutrasnjost mi se bas i ne svidja, ali je svejedno fenomenalan auto.
-Peugeot 308, moj trenutni lav o kojem sam vec pisao, za sad prezadovoljan.
-Toyota Yaris, benzin 1.0 cini mi se, sluzbeni. Povremeno ga vozim, i auto je izgledom katastrofa, barem ovaj sa ovim nivoom opreme. Nema uopste instrument table ispred vozaca, samo ona na sredini. Sve je nekako ruzno i nedoradjeno u unutrasnjosti. Ono sto mi se svidja je mali radius skretanja, imam utisak da se okrece oko svoje ose, sto je stvarno prednost u odnosu na lavove koji imaju povelik radius. Isto tako je servo primjetno laksi, malo trosi cak i kad se trudim da mu nabijem potrosnju, valjda zbog malog motora.
-WV Cady, benzin, sluzbeni. Par puta ga vozio, nista posebno. Prednost kao i kod Toyote sto ima manji radius skretanja i meksi volan, ali sve u svemu nista posebno.
- ro.OXy'
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 19 puta
-

Evo jedna trenutna.... ovo auto je izmedu svih ostalih s kojim se susrecem na poslu ostavilo najjaci dojam na mene. Ikona BMW-a definitivno...
Zao mi je samo sto nisam uspio da snimim ni jedan video u voznji ili zvuk izduva koji ima ova zvijer...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- ro.OXy'
- VIP Član
-
Uhvatio sam vremena da vam uslikam jos jednu zvijer koju sam imao priliku provozati koliko toliko 
U pitanju je Land Rover Range rover III
Sa 4.4 motorom i 230 kW, 2012 god

U pitanju je Land Rover Range rover III
Sa 4.4 motorom i 230 kW, 2012 god

- Tom
- Moderator
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Mašinerija! Vozio sam i Vouga i Evoka, Freelandera i svi u nekoj bijesnoj motorizaciji... Moj je utisak da su brutalni , ali toliko dugmica, toliko elektronike, kamera, sistema, senzora, sve svijetli kao fliper... Nepotrebno!
Ostala mi je jedino zelja za Defender-om 2013,4,5 sa t8m brutalnim benzinjarama ispod haube... Možda dje potrefi i to.
poslato s Jadrana
Ostala mi je jedino zelja za Defender-om 2013,4,5 sa t8m brutalnim benzinjarama ispod haube... Možda dje potrefi i to.
poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
- ro.OXy'
- VIP Član
-
Koliko su brutalni i ne znam... nisam ovog vozao na nekoj malo duzoj relaciji... a i ovi uvjeti na cesti nisu za neko gasanje pogotovo ne sa ovako skupim i tudim autom hahaha
Opreme im sigurno ne manjka... ovaj primjerak ima cak 3 kamere na prednjem braniku,na zadnjem isto vidim da tu bas slika koju sam postavio nije okay...ali prenos slike na ekranu prilici slikama sa nekim boljim telefonom...sto nije slucaj bas u svim novijim autima koja su fine cijene
Ljetos je bio Range IV od istog vlasnika...pretrazio sam slike na mobitelu ali nisam uspio naci,ali svakako su bile dvije vanjštine. doci ce on opet na zamjenu guma pa cemo slikati ako bude vremena
Evo naletih na jos koju slikicu dok samtrazio ovog range rovera,pa da podijelim

Opreme im sigurno ne manjka... ovaj primjerak ima cak 3 kamere na prednjem braniku,na zadnjem isto vidim da tu bas slika koju sam postavio nije okay...ali prenos slike na ekranu prilici slikama sa nekim boljim telefonom...sto nije slucaj bas u svim novijim autima koja su fine cijene
Ljetos je bio Range IV od istog vlasnika...pretrazio sam slike na mobitelu ali nisam uspio naci,ali svakako su bile dvije vanjštine. doci ce on opet na zamjenu guma pa cemo slikati ako bude vremena

Evo naletih na jos koju slikicu dok samtrazio ovog range rovera,pa da podijelim

- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
Evo da se i ja javim,kroz 10 ak godina vozio dosta nekih auta al nabrojacu one koji su bas ostavili utisak na mene...
Nissan primera 1.6 16v,1998,motor nepoderiv,lanac,dugo godina u familiji,stari ga vozio,stariji buraz i na kraju ja,impresivno je bilo što je vazda bio gažen,volio se vrtjeti,svaki dan bio u blokadi.Ni dan danas mi nije jasno kako je taj auto sve to izdrzavao a da trun ulja nije trošio ili da je slinio.Na autu su bile eibahove opruge i imao je strasno drzanje...kao i svako auto,imao je boljku,poluosovine,cesto su pucale,pretanke bile,al eto varili smo ih svake godine ili dvije.Na kraju ga prodao jer mi je manjkalo snage,prodan sa preko 300 hiljada,vidim ga i danas se vozio,pitaj boga koliko ima kilometara.Uglavnom,po mom misljenju,vjerovatno zadnji japanac koji je valjao i bas pravo japanski obavljao posao,u ove nove,nemam povjerenja vise.
- Vw golf 2 1.8 gti,kratko bio kod mene,jako dobar auto,super isao,jeftin za odzavanje i da,imao je brutan zvuk na usisu hehe
- Kadet gsi 16 v,vozio od kolege,nema puno price,ko god se ismijava gsi,neka sjedne u ispravnog pa nek kaze nesto,mašina.
- Saxo vts,koliko je to strasan auto govori i to da sam imao 2,prodao pa se pokajao.Ako se ikad u zivotu poklope neke stvari,taj auto cu opet kupiti da imam samo za vikenda B-)
- Sadašnji 206,super auto,def opravdao ono što sam i očekivao od njega,mala potrošnja,udoban i zanimljiv,mislim da cu se jos voziti s njim a planovi su 207 htp pa cemo vidjeti ;-)
Sent from my E2303 using Tapatalk
Nissan primera 1.6 16v,1998,motor nepoderiv,lanac,dugo godina u familiji,stari ga vozio,stariji buraz i na kraju ja,impresivno je bilo što je vazda bio gažen,volio se vrtjeti,svaki dan bio u blokadi.Ni dan danas mi nije jasno kako je taj auto sve to izdrzavao a da trun ulja nije trošio ili da je slinio.Na autu su bile eibahove opruge i imao je strasno drzanje...kao i svako auto,imao je boljku,poluosovine,cesto su pucale,pretanke bile,al eto varili smo ih svake godine ili dvije.Na kraju ga prodao jer mi je manjkalo snage,prodan sa preko 300 hiljada,vidim ga i danas se vozio,pitaj boga koliko ima kilometara.Uglavnom,po mom misljenju,vjerovatno zadnji japanac koji je valjao i bas pravo japanski obavljao posao,u ove nove,nemam povjerenja vise.
- Vw golf 2 1.8 gti,kratko bio kod mene,jako dobar auto,super isao,jeftin za odzavanje i da,imao je brutan zvuk na usisu hehe
- Kadet gsi 16 v,vozio od kolege,nema puno price,ko god se ismijava gsi,neka sjedne u ispravnog pa nek kaze nesto,mašina.
- Saxo vts,koliko je to strasan auto govori i to da sam imao 2,prodao pa se pokajao.Ako se ikad u zivotu poklope neke stvari,taj auto cu opet kupiti da imam samo za vikenda B-)
- Sadašnji 206,super auto,def opravdao ono što sam i očekivao od njega,mala potrošnja,udoban i zanimljiv,mislim da cu se jos voziti s njim a planovi su 207 htp pa cemo vidjeti ;-)
Sent from my E2303 using Tapatalk