Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Sigurno ste culi da je poceo novi show ove trojice ludaka
Koliko sam cuo, budzet emisije je oko 200 mill dolara, a koliko sam se uvjerio (jer gledam svaku noc po epiziodu pred spavanje ), svaki ulozeni cent se isplatio. Emisija je uradjena brutalno, pocevsi od uvodne scene u stilu Mad Max-a, preko efekata, slike, pa do izbora auta.
Bilo kako bilo, stvarno je uzivanje gledati ovakvu emisiju, pogotovu sto je sve dostupno vec na netu (pa cak i prevod).
Vrsta dobro nasminkanog Top Gear-a, s tim da je filozofija ostala ista. Mozda su jedino trebali 'povuci' za sobom i Stiga, nekako mi onaj Amer nije nesto, al dobro. Malo me jedino nervira sto nemam kuci TV od 50'', da ugodjaj bude 100%
Pregledao sve sezone Top Gear-a sigurno dvaput, ovo planirano sada iza nove godine i jedva cekam ona njihova putovanja po Africi, Juznoj Americi itd. su bila legendarna. @Avicii gdje ima bez prevoda?
Sto se tice Peugeot-a i njih trojice mislim da su 100% upravu bili kada je bio prilog o Peugeot-u, zasto su razocarali. Medjutim poslije kada je bio prilog Moderni vozac Peugeot-a, gdje su vozili 407-cu i 307 cc je stvarno glup do boli i ne razumijem kako ih iko moze shvatiti ozbiljno pa reci da su losa auta. Znam da je sve scenirano da izgleda kao da voze Moderni vozaci Peugeot-a ali dajte molim vas niste morali razvaliti auta, onda ne znat voziti pa stiskat gas samo da bi rekli da su bucna auta, ulete u krivinu pod brzinom i prave se nesto do auta, em uopste nemamo los einschlag na Pugovima, pa eksplozija kad se pojaca klima na 307-ci lol
Ako niste gledali bujrum :
I bas kad sam mislio da ce nas pljuvati do kraja, Hamond je dosta pohvalio prvu 208-cu Gti. Bas bi me zanimalo sada njihovo misljenje za 308-cu Gti, RCZ R, 508 GT, a pogotovo za 3008-cu koja btw po meni moze konkurisati cak i X1 i Evoque.
P.S. Normalno da im novi vozac ne valja kad je vozac najzahtjevnije vrste motosporta: Nascar-a. lol
GazdaPaja je napisao/la:Al opet mi je nekako draze pogledati " wheeler dealer" imaj razno raznih caka.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Ima caka, to stoji.. ali brate nekad im je izbor auta uzas, tako da odmah prebacim cim vidim za sta su se odlucili
Harun je napisao/la:Pregledao sve sezone Top Gear-a sigurno dvaput, ovo planirano sada iza nove godine i jedva cekam ona njihova putovanja po Africi, Juznoj Americi itd. su bila legendarna. @Avicii gdje ima bez prevoda?