Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Nazalost nemam video 03.12 tog kad je snijeg poceo da pada na zaobilaznici prema Vogosci u krivini na izlazu iz tunela u zaustavnoj traci bordo golf2 covjek cuci uz vozacevu stranu,ja vozim 110km/h in vidi ustaje pokleknu i udje u traku,uspio sam se sreca prestrojiti lijevo,jer sam se prepao bas tako neke gluposti...
uzas je kako ljudi ne razmisljaju...
Takodjer kad se parkiram vidi da ides u rikverc i opet se izmedju auta gura da prodje,ne kontaju da ih ne vidis u uglovima...
Tako sam jednom bulu opalio,doduse malo je samo gurnuo,istraumirao se hoce li me kazniti policija ili dragi Bog
ma to kad ides u rukverc a iza auta ti kolo igraju to je cudo jedno, ja sam tako zeni nekoj haman pola podmire pregazio
usao ja s jaranom u auto i zapricali se mi nesto, polako ja krecem u rikverc (ko je bio u vogosci, ulica iznad "glavne" autobuske stanice gdje je pola ulice za parkiranje) kad samo neko poce da mi lupa po autu, ja se prepao sta je sad, sta sam uradio, izadjem kad teta je lagano pocela trpati stvari u gepek a nekoliko kesa meni pod zadnje gume stavila
ovom prvom sumaheru se bezbeli plaho zurilo, inace nakacio mi se na karambolku od vrha kobolje glave a kad mi se tako nakace ja onda fino i po istilahu spustim na 50 pa lagano, meni nije hica nikud
ma gamad hostaplerska, jedno je znati kad ce upalit a drugo bezobrazno i sve kobajagi mic po mic da nikom ne naudi proci kroz crveno
a snimak je tu samo sto je rijetko kad upotrebljiv po ovakvom vremenu, posto je vani kamera svako malo joj moram lecu brisati jer se zaprlja za cas kad je snijeg i kisa, na ljeto ce to biti super ali po zimi rijetko kad snima nesto drugo osim magle