Peugeot 206

205,206,207,208,2008
Odgovori
Небојша.Гогић
Početnik
Vozim: Peugeot 206 1.1
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Peugeot 206

Post Postao/la Небојша.Гогић »

slika
slika
Небојша.Гогић
Početnik
garage

Re: Peugeot 206

Nisam bas nesto uspeo preko moba da postavim ali dobro :)
Radi se o pezou 206 motor 1.1 od 60ks cist benzin bez tng-a. Godina proizvodnje 1999. sa predjenih 214.000km,znaci medju prvim serijama a shodno tome takva mu je i limarija ima ponegde neku fleku i malo korozije ali jbiga. Enterijer tu i tamo jedino vozacevo sediste sto je propalo pa me prednji ram bije ispod nogu :) Sto se tice opreme klot,ima jedan air bag ,servo,i elektricne podizace,centralna i to je to,bez maglenki ,daljinskog zakljucavanja,nema abs itd ali sta da se radi. Uradjen veliki servis ,prosle godine zadnja torzija (barem tako kaze prosli vlasnik) nove gume ,akumulator itd. Trenutno sto bih morao cim dodjem do nekog kesha da vidim kako da resim sediste,prednje zvucnike jer krce-probijaju i prednjeg trapa jer mi lupka nesto kod prednjeg levog tocka kao da ima lufta(neznam sta bi moglo biti) i da resim nekako gepek vrata jer imaju lufta malo pa lupkaju preko rupa(i za to je dobar savet kako resiti). Eto tako,toliko od mene za neki pocetak predstavljanja peugeota :)
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Probaj preko kompa da postaviš, evo ti pojašnjenje: http://peugeotclub.ba/viewforum.php?f=26 .
Što se sjedišta tiče probaj na otpadu da nađeš, mislim da se više isplati nego nositi kod auto tapetara.
Što se tiče lupkanja kod majstora pa neka provjeri šta je u pitanju.
Vrata gepeka možeš odvesti kod auto limara da dotegne šarke, barem su meni tako u servisu uradili i poslije toga je prestalo, inače tada auto još nije imalo ni 1000km na satu.

Nadam se da će te dobro služiti! :D
Clapton is God!
Небојша.Гогић
Početnik
garage

Pa da tako sam i mislio,za sediste necu zuriti cim skupim neke pare a do tada neka zulja :) ovo za gepek cu isto prvom prilikom cim auto odvezem do skolskog drugara on je auto limar pa neka nasteluje ,najbitnije mi da resim sto pre ovo lupkanje u prednjem levom tocku jer sve vise iritira a i bezbednije je da to odradim. Preko lezeceg se necuje kada predjem samo preko neravnina i rupa konstantno lupka. @ElComandante jeste uspeli da sada vidite dve slike koje sam postavio
ElComandante91
Moderator
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Da vide se fotke.
Clapton is God!
kreha2
VIP Član
Motor: 1.4i 55kw
Ima zahvala: 93 puta
 pohvaljen: 48 puta
garage

Post Postao/la kreha2 »

Pozdrav druže, dobro došao u 206 Klub :D Postavi nam malo više slika da bolje vidimo Lava.
A to sa gepekom poslušaj @ElCOmandate-a jer sam i ja imao sličnu situaciju kada je sestra izvozila auto iz garaže a gepek bio otvoren haha pa isad stoji malo krivo. A sjediše ti je vjerovatno otišlo zbog kilometraže ili je predhodni vlasnik bio švaler :green: imam i ja isti problem, samo što otpadi ne prodaju posebno komad pa bolje komblet neka bolja naći.
Ugl. trebat će ti malo vremena dok se uhodaš pa nam postavi više slika da bolje pogledamo auto. :ok:
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 743 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Fin lavic, da te dugo sluzi. Jos malo kad se srede te sitnice, bice ko bombona ;) I ja bih prvo od tih sjedista krenuo, ima toga po otpadima koliko hoces. Sto ti kreha rece, mozda i bolje komplet prednje da zamjenis, jer tesko ce ti neko samo 1 prodati, ali mislim da to nije puno skupo za 206cu. Okaci nam jos slika kad stignes ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Небојша.Гогић
Početnik
garage

:ok: Hvala drustvo
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Fin 206 :super:
Ako gdje naletis na originalnu rucicu mjenjaca pa da zamijenis ovu koju imas . Meni je mnogo ljepsa.
Небојша.Гогић
Početnik
garage

Znam kula,żena mi vec to nabija na glavu za menjac jer kao nemaju obelezene brzine haha. Nasao sam na oglasima za 10€ da biras ;)
Odgovori

Natrag na “Serija 2”