Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Fin Pug. Bas dobru opremu ima, i koja ti je ovo boja, bas mi nekako vrhunski izgleda!
I ps kao sto kolega kaze daj malo info o autu, i jos koju sliku da uživamo
Vidio sam da si pitao koje je boje pa je obrisan post, uglavnom, imam 307-icu iste boje. U saobracajnoj pise "lila/ljubicasta". Zvanicno je u pezou nazivaju Montekristo ili Aubergine(mislim da je to naziv za plavi patlidzan). E sad ne znam da li je greska ako pise boja "crvena". Pogledaj na desnim vratima na naljepnici sta pise koja je oznaka boje. Ova bi trebala imati oznaku KKC. Pozz
Ovo je ona 407 ljubicanstvena boja, interesantna, izdvaja iz mase, a opet ne strci poput klovna... Dobar auto, dosta opreme, vidim i automatika je tu... Bombonica!