Pozdrav drustvo neznam koliko je stara ova tema ali bi volio podijeliti svoja iskustva sto se toga tice.inace kad sam vidio da o ovome pisete sam odlucio da i ja ocistim kako se to vec naziva leptir gasa.pa sam pristupio poslu po uputama gospodina koji je zapoceo ovaj post.naravno sve sam uradio kako je on rekao<br />

<br /> Međutim kada sam to sve pregledao bilo je odlicno cisto bez neke prljavstine na senzorima i klapnama.<br />

<br /><br />Jedino sta sam primjetio i zelio bi da upitam @saledoboj posto se u to ne razumijem kada sam probao pomaknuti gornju klapnu ona je radila tako kao da je na nekoj oprugi i kada sam je pomakao i pustio vratila se u prvi polozaj dok slucaj sa drugom klapnom kada sam je pomakao nije se vratila niti sam osjetio da radi kao i gornja kao na nekoj oprugi.zanima me dal to treba tako da bude il ta donja klapna nije uredu??ako moze ko da mi na to odgovori.inace se radi o Peugeot 407 2.0 hdi.<br /><br />Prilikom toga skidanja sam vidio jos jedan problem koji sam rijesio sto se tice vakuma jer mi auto nije imao bas snage i evo na slici se vidi koji je bio problem <br />

<br />Tako da sam zamijenio tu plastiku i auto ide kao da ima 150 kw

<br /><br />Hvala na odgovoru unaprijed<br /><br
Poslano z mojega SM-A300FU z uporabo Tapatalk