Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
nema senzora nase boje nigdje na svijetu, ja ih nasao samo kod jednog prodavca ali i to samo na alibabi i samo na veliko kupovina uz dhl dostavu, de ih prefarbaj da vidim smijem li i ja
Prelistao sam komplet temu. Svaka cast, ides u pravom smeru. Auto je bombona. Jedna stvar jeste ta boja senzora, bas bode oci. Odes lepo da ti umesaju boju i prefarbas. Mnoogo ce lepse izgledati.
Sve ostalo je za pohvalu. Samo tako nastavi
Crn1 je napisao/la:Prelistao sam komplet temu. Svaka cast, ides u pravom smeru. Auto je bombona. Jedna stvar jeste ta boja senzora, bas bode oci. Odes lepo da ti umesaju boju i prefarbas. Mnoogo ce lepse izgledati.
senzore sam ofarb'o četkicom jer već imam njegovu boju ostalo mi kad sam radio vrata što me žena zakačila ali izgleda nije to to i mene baš bode ta razlika ali riješit ću i to nekako
Crn1 je napisao/la:Prelistao sam komplet temu. Svaka cast, ides u pravom smeru. Auto je bombona. Jedna stvar jeste ta boja senzora, bas bode oci. Odes lepo da ti umesaju boju i prefarbas. Mnoogo ce lepse izgledati.
senzore sam ofarb'o četkicom jer već imam njegovu boju ostalo mi kad sam radio vrata što me žena zakačila ali izgleda nije to to i mene baš bode ta razlika ali riješit ću i to nekako
anel007 je napisao/la:morat cu i ja svoje onda prefarbati, imam smjesu spremnu jos samo da kupim lak u spreju i nafatam rodjaka kad budemo slobodni obojica