Prednja maglenka

Odgovori
lion_1
Početnik
Vozim: Peugeot 308
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
Kontakt:
garage

Prednja maglenka

Post Postao/la lion_1 »

Pozdrav raja, vidim pravo ste aktivni :ok:
Imam pitanjce, polomio sam jedan nosac na prednjoj maglenki i to onaj tanji, sreca pa je onaj deblji prezivio tako da maglenka stoji na mjestu. Malo je labava alo stoji. Zanima me da li je neko slucajno imao iskustvo sa lijepljenjem iste ili zna nekoga da je taj dio lijepio. Ne znam koliki je postotak da ce uspjeti. U pitanju je 308.
Pozz i hvala unaprijed.
Boris_95
VIP Član
Vozim: Peugeot 406
 pohvaljen: 12 puta
garage

Re: Prednja maglenka

Post Postao/la Boris_95 »

Kolega sa 308 je udario zeca i to ravno maglenkom, ona je čitava al je bila ispala iz ležišta. Tražeći po internetu svi su nudili cijeli branik, nitko samo nosače maglenke, pa je majstor samo prišao iznutra i zalijepio maglenku za branik mislim. Ti imaš sreće pa ti je jedan nosač čitav, ukratko, ne možeš ništa loše napraviti ako je zalijepiš. Eventualno potražiti na otpadu ako bi neko prodao samo nosače maglenki, mada sumnjam. Eto, valjda sam malo pomogao :)
lion_1
Početnik
Kontakt:
garage

Post Postao/la lion_1 »

Hvala drug. Danas sam isto pricao sa ovim majstorom da vidimo moze li se sta, ali me interesovalo ako je neko vec radio da znam ishod

Poslano sa mog SM-T560 koristeći Tapatalk
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 745 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

A mozes mozda uzeti neko dobro ljepilo ili ako neko ima da ti posudi malo onoga od sofersajbi, to bi ti najbolje bilo. Ako te ne mrzi, najbolje da to sve rastavis i zatopis pukotinu sitnom mrezicom pomocu lemilice. Na taj nacin se najbolje 'vari' plastika.
lion_1
Početnik
Kontakt:
garage

Re: RE: Re: Prednja maglenka

Post Postao/la lion_1 »

Hvala na savjetu. Dobar mi je ovaj majstor sredio mi je nosac fara isto tako, ali je ovo bas tanka plastika sto nosi maglenku, pa sam htio da vidim koliko ce trajati. Odradit cemo to, vidim da su svi za ljepilo, a iskustva drugih znace vise nego teorija

Lp

Poslano sa mog SM-T560 koristeći Tapatalk
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”