Zakon o izmjenama i dopunama zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Zakon o izmjenama i dopunama zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini
U Službenom glasniku BiH broj 8/17 od 07.02.2017.godine izašao je:
ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OSNOVAMA BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA U BOSNI I HERCEGOVINI 07.02.2017.
Sto znaci da stupa na snagu 15.02.2017. godine.
http://www.zoors.org/index.php?option=c ... Itemid=216
ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OSNOVAMA BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA U BOSNI I HERCEGOVINI 07.02.2017.
Sto znaci da stupa na snagu 15.02.2017. godine.
http://www.zoors.org/index.php?option=c ... Itemid=216
Motion & Emotion
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Re: Zakon o izmjenama i dopunama zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini
Jel jos uvijek vrijedi da se moze platiti 50% iznosa kazne ?
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Zakon o izmjenama i dopunama zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini
Jesu ga usrali sa ovim zakonom to je cudo jedno, raja se toliko isprepadala pa sad gdje god znaju da bude murije voze bar 10 ispod ogranicenja ebla ih brzina da ih ebla.
Jucer sam pola puta od posla do kuce pretandrkao 30 na sat a nigdje nit guzve nit murije, ko da nije dovoljno sto se u spicama guza jedva uz onu kobilju glavu nego sad i kad nema guzve mora covjek gubiti zivce zbog hajvana.
Sent from my 6045K using Tapatalk
Jucer sam pola puta od posla do kuce pretandrkao 30 na sat a nigdje nit guzve nit murije, ko da nije dovoljno sto se u spicama guza jedva uz onu kobilju glavu nego sad i kad nema guzve mora covjek gubiti zivce zbog hajvana.
Sent from my 6045K using Tapatalk
- Philby
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Ne nađoh neki drugu temu, pa da pitam ovdje. Prilikom odjave auta zbog promjene vlasnika, upisuje li se išta u saobraćajnu tamo u napomenu ili samo u vlasničku knjižicu udare pečat da je odjavljeno?
Sutra mi ističe registracija i trebam se naći sa starim vlasnikom da odjavi u svojoj opštini pa ne znam smijem li ići autom ili je sigurnije da idem autobusom? :)
Kakve sam sreće zaustaviće me patrola i ako u saobraćajnoj ima kakva napomena eto problema i bespotrebnog troška.
Auto je osigurano do kraja dana, tablice su tu, ali ne znam kako to tumače kad se odjavi?
Sutra mi ističe registracija i trebam se naći sa starim vlasnikom da odjavi u svojoj opštini pa ne znam smijem li ići autom ili je sigurnije da idem autobusom? :)
Kakve sam sreće zaustaviće me patrola i ako u saobraćajnoj ima kakva napomena eto problema i bespotrebnog troška.
Auto je osigurano do kraja dana, tablice su tu, ali ne znam kako to tumače kad se odjavi?
- GazdaPaja
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 3 puta
-
Dobices novu saobracajnu ,a vlasnicku ako ima mijesta onda neces morati mijenjati. A sad sto se tice voznje tu puno nebi znao,ako je blizu onda i mozes auto ,a ako je dalje onda je sigurnije autobusom. Ja kad sam god odjavljivao dadnu mi zeleni karton gao neki dokaz pa da vozim dok ne bude zavrsena registaracija .Philby je napisao/la:Ne nađoh neki drugu temu, pa da pitam ovdje. Prilikom odjave auta zbog promjene vlasnika, upisuje li se išta u saobraćajnu tamo u napomenu ili samo u vlasničku knjižicu udare pečat da je odjavljeno?
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
- Philby
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Ipak sam išao na sigurniju varijantu pa lagano autobusom. Upisuje se u saobraćajnu da je odjavljeno zbog prodaje, pa bolje izbjeći dodatne troškove. :)
Dok sam se vraćao iz Laktaša kući sreo sam tri patrole, jedni bi me sigurno zaustavili. :)
Dok sam se vraćao iz Laktaša kući sreo sam tri patrole, jedni bi me sigurno zaustavili. :)