Originalni set je u pitanju.

u kojoj si radnji uzimao i koji proizvodjac da zaobidjem tu radnjuhamza je napisao/la:Kupio disk plocice na P207. Kostale 45-50 km u Zivinicama radnja. Ali skripe uvijek dok su hladne. Imal gdje na TZ kantonu da su koliko bilo originalnije i da ne skripe. Cijena?
Nisam znao da ima razlike u akumulatoru kod auta sa Ss...sonnyblack je napisao/la:Cisto informativno, kolike su cijene ovih akumatora za auta sa Start-Stop sistemom? Kod mene je na P308 fabricki neki akumulator Fulmen...
Najpovoljnije što sam našao kod nas (kontam da će i moj brzo biti za zamjenu, u poslednje vrijeme nikako ne aktivira Start stop sistem) je Midac Itineris 72Ah, košta kao što možeš vidjeti sa linka 150KM, što je dosta povoljno za tu vrstu, garancija standardno 2g.sonnyblack je napisao/la:Cisto informativno, kolike su cijene ovih akumatora za auta sa Start-Stop sistemom? Kod mene je na P308 fabricki neki akumulator Fulmen...
To ti je ta cijena otprilike druze, manje vise. Fiksni je zamajac na 66kW i on se ne mijenjaLipa je napisao/la:Cijene seta korpe lamele zamajca za 307 2.0 hdi 66kw.Sve sto dodje u kompletu...nesto mi puno 220km bez zamajca sta vi mislite?