Peugeot 307SW

301,305,306,307,308,3008,309
Odgovori
Miki 307
Aktivan član
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 3 puta
garage

Re: Peugeot 307SW

Post Postao/la Miki 307 »

to je to, ovde može sigurno jer ima desno kontakte, samo sad moraš znati ide li palica samo sa tempomatom ili sa temp.+limiter. Imam ovu drugu
Harun
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
 pohvaljen: 16 puta
garage

Post Postao/la Harun »

Nije dovoljno moras i drugi prekidac, ovaj bijeli je glavni prekidac i on je za svjetla. A drugi je za tempomat. Za limiter ti treba druga papucica gasa, ali je svejedno koju rucicu ubacis radit ce tempomat samo je lakse rukovati ovom bez lim.

Nego koliko vidim nemas ESP?
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Nema on mjesta za drugi prekidac. mora samo dovesti kablove na ovaj postojeci a cini mi se da su oni vraceni u ovaj crni buzir sto se vidi na slici
Davor The Great :)
Napredan član
Vozim: Peugeot 307 SW
 pohvaljen: 2 puta
Kontakt:
garage

Re: RE: Re: Peugeot 307SW

Post Postao/la Davor The Great :) »

Harun je napisao/la:Nije dovoljno moras i drugi prekidac, ovaj bijeli je glavni prekidac i on je za svjetla. A drugi je za tempomat. Za limiter ti treba druga papucica gasa, ali je svejedno koju rucicu ubacis radit ce tempomat samo je lakse rukovati ovom bez lim.

Nego koliko vidim nemas ESP?
Ako pod limiterom mislimo na ono da mu ja zadam brzinu (npr 80km/h) i ako stisnem papučicu gasa do panja, on ne ide preko toga - onda mi limiter ni ne treba slika
Sto se tice esp-a, nemam pojma... Trebalo bi da ima, jer kad sam menjao diskove i plocice, izbacivao mi je ESP/ABS failure... A zimus kada je bilo leda mi je na centralnom delu gde su sve lampice izbacivao ESP trougao i onu lampicu kada proklizavaju tockovi...
E sad, ne znam da li tu jos nesto fali mozda slika

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Napredan član
Kontakt:
garage

kula je napisao/la:Nema on mjesta za drugi prekidac. mora samo dovesti kablove na ovaj postojeci a cini mi se da su oni vraceni u ovaj crni buzir sto se vidi na slici
Sve u svemu, moze tempomat ali treba tu jos nesto mrčkati/prčkati pa da to bolje ja odvezem nekome ko zna i ume pa da mi reši to slika

kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

Naravno da treba prckati , tako da ako nisi siguran bolje je odvesti nekome ko zna i tko je vec radio to
Napredan član
Kontakt:
garage

Miki 307 je napisao/la:to je to, ovde može sigurno jer ima desno kontakte, samo sad moraš znati ide li palica samo sa tempomatom ili sa temp.+limiter. Imam ovu drugu
Pa ako mogne da se postavi/sredi sve, onda se mozemo i dogovoriti oko palice... Ja je moram kupiti svakako, pa sad hocu od tebe ili nekog treceg, tako mi je svejedno slika
Samo da to moze i "najdobro" sve slika

Napredan član
Kontakt:
garage

kula je napisao/la:Naravno da treba prckati , tako da ako nisi siguran bolje je odvesti nekome ko zna i tko je vec radio to
Nasao sam u oglasima da li u BG-u ili tako negde, za nekih 70€ ugrade inodrade sve... Ugradnja, podesavanje, dijagnostika... Jedino ne znam da li u tu cenu ulazi i sama palica... Ako ulazi, onda mi je to nekako najisplativije... Ovako dok izganjam palicu, pa nekoga da mi to sredi dole, pa onda kad odradim i povezem nekoga sa dijagnostikom da to ukljuci... Ovako za 70 jura odvezem, oni to rese dok ja popijem kafu negde i izgluvarim i taman testiram u povratku za Suboticu slika

Harun
VIP Član
garage

Post Postao/la Harun »

Ja bi ti preporucio prije da pogledas na dijagnostici da li postoji opcija. Govorim ti jer se desavalo par puta sve super, esp tu, oba prekidaca ali nista nema, jednostavno ne postoji opcija. Opet npr. ja sam imao srece sve tu bilo, a kraj 2001 je godiste znaci pocetak proizvodnje.

Pitam za esp jer vidim da nemas prekidac za njega, a skontali smo da ako ga nema nece kompjuter da ukljuci opciju iako je ima. :omg:
Napredan član
Kontakt:
garage

Harun je napisao/la:Ja bi ti preporucio prije da pogledas na dijagnostici da li postoji opcija. Govorim ti jer se desavalo par puta sve super, esp tu, oba prekidaca ali nista nema, jednostavno ne postoji opcija. Opet npr. ja sam imao srece sve tu bilo, a kraj 2001 je godiste znaci pocetak proizvodnje.

Pitam za esp jer vidim da nemas prekidac za njega, a skontali smo da ako ga nema nece kompjuter da ukljuci opciju iako je ima. :omg:
Pa moracu tako... Da ne odem negde 200km dalje pa da mi kazu "sorry but j**iga" slika
Hvala u svakom slucaju slika
Gledacu ja onda da odem negde da meni oni aktiviraju ta dnevna svetla, pa ce mi odmah reci ima li sanse za tempomatom ili ne...

kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

Harun je napisao/la:Ja bi ti preporucio prije da pogledas na dijagnostici da li postoji opcija. Govorim ti jer se desavalo par puta sve super, esp tu, oba prekidaca ali nista nema, jednostavno ne postoji opcija. Opet npr. ja sam imao srece sve tu bilo, a kraj 2001 je godiste znaci pocetak proizvodnje.

A gdje bi se trebao vidjeti taj prekidac za ESP :think:
Harun
VIP Član
garage

Post Postao/la Harun »

Pa ako ga ima, trebao bi imati prekidac da ga moze iskljuciti pored onog za sve cetiri zmigavca a vidim na slikama da nema pa zato pitam. Vidio si kod kolege Comadante-a da ima sve spremno ali mi nije dao ukljuciti opciju, iako je ima, gotovo smo 100% sigurni da je zbog nedostatka ESP-a. :think:
kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

I Bozo nije imao prekidac taj sto ti govoris ali ima ESP , mada je on vec nabavio taj prekidac . Ima ih dosta da nema prekidac a ima ESP
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Svaki 307 ima ESP samo pojedini kao fazon bolja oprema ima dugme da ga mozes iskljuciti
Motion & Emotion
Harun
VIP Član
garage

Post Postao/la Harun »

Inace se to ne bi smjelo ostavljati a da se ne moze ugasiti, ali uci se svaki dan nesto novo. :ok:

Onda ne bi trebao imati kolega problema, iako kazem zna se desiti da jednostavno ne postoji opcija iako sve ima, ali provjeri na dij. pa cemo vidjeti koliko imas srece. :D
Odgovori

Natrag na “Serija 3”