Peugeot 307 1.6 16V
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 307 1.6 16V
ne mora znaciti da samo lijepo zvuci, moguce da ce je i ispostovati jer nikad se ne zna, sretao sam se sa prodavacima sto na ebayu sto na ostalim stranicama koji su takve drze do nekog standarda naravno ako se ti postavis kulturno i profesionalno prema njima
licno sam pricao sa cnsunnylight podrskom i strasno su profesionalni i brzi u odgovorima kao i u ispunjenju naknadnih zahtjeva koje sam naveo pri kupovini
licno sam pricao sa cnsunnylight podrskom i strasno su profesionalni i brzi u odgovorima kao i u ispunjenju naknadnih zahtjeva koje sam naveo pri kupovini
- nedicm
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 1.6 16V
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
-
Ma jasno. Samo da one potraju i da ne bude potrebe za reklamacijom.
Mene brine snop, kad bi mogao da se kupi onaj držač posebno, koji okrene sijalicu u pravi položaj, ne bih žalio da uzmem još par za rezervu i za duga odmah.
Mene brine snop, kad bi mogao da se kupi onaj držač posebno, koji okrene sijalicu u pravi položaj, ne bih žalio da uzmem još par za rezervu i za duga odmah.
- Ribar307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
-
Sad prelistah temu, super auto i jako ocuvan ! =) Mislim da sam ga video u temerinskoj jednom parkiran, po auspuhu bih rekao.. Ja sam isto iz Novog Sada ako bude trebala pomoc oko otvaranja farova ja sam moje otvarao farbao i sociva ubacivao imam fen i silikona viska pa ako zatreba pomoc javi =)
No smoke - No fun 

-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Ako cete farove zatvarat silikonom bolje nemojte ni pocinjat 
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 483 puta
-
A čime drugo? Ono "gumom" u traci? Ja ne znam dal' toga ima kod nas, i kako se zove uopšte...
Bas cino izgleda LaF, slikaj kad kompletiras tu rasvjetu da vidimo kako izgleda u sumrak.
poslato s Jadrana
Bas cino izgleda LaF, slikaj kad kompletiras tu rasvjetu da vidimo kako izgleda u sumrak.
poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Imate zivu gumu ili ljepilo za sajbu. Najbolji proizvod do sad kojeg sam ja koristio je wurth ljepilo za sajbu, kosta oko 14-15km, vrhunsko ljepilo. Silikon je porozan, pocet ce pustat vrlo brzo
- nedicm
- Napredan član
-
Hvala za pohvale. Pohvale i za tvoj auto i za tebe, svaka čast na radovima.Ribar307 je napisao/la:Sad prelistah temu, super auto i jako ocuvan ! =) Mislim da sam ga video u temerinskoj jednom parkiran, po auspuhu bih rekao.. Ja sam isto iz Novog Sada ako bude trebala pomoc oko otvaranja farova ja sam moje otvarao farbao i sociva ubacivao imam fen i silikona viska pa ako zatreba pomoc javi =)
Moguće, šunjao sam se po tom kraju, majstor za gas mi je tamo u komšiluku(Dora), koji btw nije uradio ništa i auto mi ide katastrofa na gas, iako sam mu terao auto 5 puta. Izmenjao sve filtere, menjao par puta mapu, stavio jedan, pa drugi novi ispravač i i dalje ništa..
A i Delta i Gumatic su tamo, pa kad sam u tom kraju, da svratim do njih. :)
Super, možemo se čuti, ali iskreno, kažem, za sredstva - manje više, možemo napraviti specifikaciju šta mi je neophodno, pa da i vidim, ali ono što mi fali je manje više - prostor, za alat bih se i snašao.
- Ribar307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
-
Hvala za pohvale.. A za plin sto kazes nisi jedini puno je takvih slucaja da u Novom Sadu tragaju za dobrim majstorom za ugradnju plina, bas mi je zao
.. A gde si menjao mapu ako smem da pitam?
A za farove ako se vidimo pricacemo i meni je falio prostor ja sam kod drugara u dvoristu radio, na moju zalost skoro 3 dana, neko to uradi brze ali ja sam prvi put radio i sad sam video na sta obratoti paznju i miskim da se za 1 dan lepo uradi :) a silikon je prejak za sad nikakvih promena nema bolji je od fabrickog. Armin mi je pomogao dosta oko saveta pa se nebi protivio njegovom misljenju ali kazem, iskreno za sad sve top stoji kao prvi dan sto se tice silikona. Ako bilo sta zatreba neka pomoc u Novom sadu kontaktiraj me tu smo :)

A za farove ako se vidimo pricacemo i meni je falio prostor ja sam kod drugara u dvoristu radio, na moju zalost skoro 3 dana, neko to uradi brze ali ja sam prvi put radio i sad sam video na sta obratoti paznju i miskim da se za 1 dan lepo uradi :) a silikon je prejak za sad nikakvih promena nema bolji je od fabrickog. Armin mi je pomogao dosta oko saveta pa se nebi protivio njegovom misljenju ali kazem, iskreno za sad sve top stoji kao prvi dan sto se tice silikona. Ako bilo sta zatreba neka pomoc u Novom sadu kontaktiraj me tu smo :)
No smoke - No fun 

- nedicm
- Napredan član
-
Nije tajna, ugradjivao je i održavao, još prethodni vlasnik kod Dore u NS, ja sam samo nasledio priču i on mi je i menjao mapu za plin, ali nemam rezultat, na kraju je njegov odgovor bio: "Navikni nogu"... Na benzin auto radi besprekorno, a on kaže da je na benzinu problem. Mehaničari kažu nemamo šta da ti radimo i tražimo, kad auto na benzin ide dobro, a na gas ima problem.. I tako u krug.. Može biti da je struja negde, mada je ona zajednička, pa bi pravila problem i na benzinu. Ne znam kako da se to ispita, jedino da se sad redom menja sve, jedno po jedno - kablovi, svećice, bobina. (Iskreno, ne upušta mi se u to, nimalo jeftino pogadjanje..) Uglavnom, problem na gasu je knedla, odnosno trzaj, koji se desi kada oštrije stisnem gas ispod 2000 obrtaja.
Za sada je ovako:

Vidim da je Armin doktor za te stvari, svaka mu čast na tome. Svaka i tebi čast. Ko zna, možda se i ja osmelim.. :) Realno, fali mi crta koja otseca snop, to mi je tako moćno, posebno sad kad vidim nova auta, sa fabričkim xenonima i sočivima, vrh mi je to.
p.s. Silikon ja iskreno ne volim, jeste da ga mnogi za svašta koriste, ali ja sam lično pristalica nečeg malo originalnijeg i kvalitetnijeg. Ali ako radi posao, ok. :)
Za sada je ovako:

Vidim da je Armin doktor za te stvari, svaka mu čast na tome. Svaka i tebi čast. Ko zna, možda se i ja osmelim.. :) Realno, fali mi crta koja otseca snop, to mi je tako moćno, posebno sad kad vidim nova auta, sa fabričkim xenonima i sočivima, vrh mi je to.
p.s. Silikon ja iskreno ne volim, jeste da ga mnogi za svašta koriste, ali ja sam lično pristalica nečeg malo originalnijeg i kvalitetnijeg. Ali ako radi posao, ok. :)
- nedicm
- Napredan član
-
Nema slika, ali vukao problem sa sporim vraćanjem vozačevog pojasa, pa čim je malo sinulo, probam da ga rešim.
Malo googla-o i probao.
Izvukao pojas do kraja, zakačio štipaljkom da se ne vraća, potopio ga u kantu sa vodom u koju sam nasuo par kapi deterdženta za sudove. Ostavio da stoji jedno 15-ak min. Voda bila tamno braon, da ne kažem crna. Onda uzeo kantu čiste vode, dobro isprao pojas i ostavio ga da se suši na suncu.
Efekat nije kao fabrika, ali nije ni daleko.
Usput, zamenio i kožu od menjača, originalna se pohabala, uzeo poodavno ovu, ali nikako da je zamenim. Ne izgleda loše. Biće i slika..
Malo googla-o i probao.
Izvukao pojas do kraja, zakačio štipaljkom da se ne vraća, potopio ga u kantu sa vodom u koju sam nasuo par kapi deterdženta za sudove. Ostavio da stoji jedno 15-ak min. Voda bila tamno braon, da ne kažem crna. Onda uzeo kantu čiste vode, dobro isprao pojas i ostavio ga da se suši na suncu.
Efekat nije kao fabrika, ali nije ni daleko.

Usput, zamenio i kožu od menjača, originalna se pohabala, uzeo poodavno ovu, ali nikako da je zamenim. Ne izgleda loše. Biće i slika..
- nedicm
- Napredan član
-
Danas stigli "kristalni" žmigavci, ali su me malo kinezi prešli. Nije moguće namontirati ih. Iskoristio samo sijalice. :) Otvren Dispute, pa ćemo videti. Zez je u jezičcima koje ima originalni konektor, a koje Kinezi nisu predvideli, nego je plići deo bez tih otvora za jezičke. Ovo je stiglo:
https://s18.postimg.cc/kmm1oux49/20170331_221109.jpg
A ovo je trebalo da stigne:
https://ae01.alicdn.com/kf/UT8x3oVXSVXXXagOFbXx.jpg
Stigle i sijalice koje sam stavio u plafonjere, odnosno, plafonjeru, jer u paru tinjaju, iako stoji u opisu da su canbus. Prezadovoljan kako sijaju. Čisto belo, izuzetno jaka svetlost, pa sam jednu stavio nazad, a napred sam stavio običnu led, koja je canbus, samo da izgubim tinjanje. Uzeo sam i za poziciju njih. SIjaju čisto belo, poprilično jako. U prednjoj plafonjeri - sijalice za čitanje i u tablicama su mi ostale one, koje sam uzeo prošli put samo za probu.
Nisam stigao ništa da slikam, sutra stiže leto, što se guma tiče, biće pranje, pa i slika verovatno. :)
https://s18.postimg.cc/kmm1oux49/20170331_221109.jpg
A ovo je trebalo da stigne:
https://ae01.alicdn.com/kf/UT8x3oVXSVXXXagOFbXx.jpg
Stigle i sijalice koje sam stavio u plafonjere, odnosno, plafonjeru, jer u paru tinjaju, iako stoji u opisu da su canbus. Prezadovoljan kako sijaju. Čisto belo, izuzetno jaka svetlost, pa sam jednu stavio nazad, a napred sam stavio običnu led, koja je canbus, samo da izgubim tinjanje. Uzeo sam i za poziciju njih. SIjaju čisto belo, poprilično jako. U prednjoj plafonjeri - sijalice za čitanje i u tablicama su mi ostale one, koje sam uzeo prošli put samo za probu.
Nisam stigao ništa da slikam, sutra stiže leto, što se guma tiče, biće pranje, pa i slika verovatno. :)
- nedicm
- Napredan član
-
Stiglo leto, stavljen lernji set. Za sada ovako. Veće felne će sačekati, u nedelju sednem u auto, kad imam šta da vidim - Pukla šoferšajbna, donji desni ugao.. Tako da odoše felne na šoferku..