Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
jucer primjetim da mi je napukla prednja sajba dali sama od sebe dali je ko sta bacio na nju pojavila se tanka linija u desnom dijelu od dna sajbe pa nekih 25-30 cm ka vrhu.Sa vanjske strane se osjeti kad se prelazi prstom preko toga a sa unutarnje ne.pa me zanima dali ko to moze srediti da ne puca dalje ili mi je ostala solucija da zamjenim citavu
Malo sam se raspitivao oko sajbi naravno napuknuce se ne moze sanirati male neke tackice od kamencica mogu ali ove linije ne.Nova sajba sa ugradnjom u novus tuzla 235 km a polovna na otpadu 100 + ruke 60-80km kako gdje sad neznam lik mi kaze tesko da bi mogao naci negdje polovnu da je bas dobra i spominje neki keder sa strane da ga je tesko spasiti prilikom skidanja tako da mi je i on predlozio novu pa cu vidjeti ovih dana sta cu i kako.