Prednji zvučnici P307 - zamjena
- GazdaPaja
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 3 puta
Re: Prednji zvučnici P307 - zamjena
Ma ne isplati se to. Drugar jedan moj mjenjao zvucnike na 307 . I onda ima problem sa plastikom,tj tapacirungom kvrcka od bass-a. Ja kod sebe dodao u gepek malu bass kutiju ,kabal provukao sa zadnjih zvucnika u gepek i meni super. Pa eto mozda ti i to nije losa solucijija. Nadji neki bass ,moze od kucnog kina pa ubaci u gepek ,spoji na zvucnik u vratima ,pa vidi kako ti se svidja.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
- ro.OXy'
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 19 puta
Hahaha ne,Samo pokazivam sta sam ja ubacio
Ma nema od tog kvrckanja nista,bitno je samo zamjeniti slomljene zabice i to je to
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ma nema od tog kvrckanja nista,bitno je samo zamjeniti slomljene zabice i to je to
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- Kenwood
- VIP Član
- Vozim: 407
- Vozim: Peugeot 407 SW
- Motor: 2.0 HDI 100 KW
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 9 puta
Druze, ako hoces dobar, jak i kvalitetan zvuk za relativno male pare, onda kupi ovo :
http://www.olx.ba/artikal/7175327/zvucnici-infinity/
Ja imam kste ovakve ovalne u mojoj 106-ici, naravno idu preko pojacala - kakav zvuk imaju to je nenormalno dobro !
Ljudi misle da imam Woofer u gepeku :-)
Doduse, kupio sam i Bass Infinity i napracio Woofer - cisto da ove ovalne malo rasteretim i dobio sam jos extremniji bas !
Htio sam ti poslati link - 16-ke Infinity.... novi zvucnici za 70 km. ali na zalost - izgleda je momak prodao !? :-(
Послато са SM-T110 уз помоћ Тапатока
Ja imam kste ovakve ovalne u mojoj 106-ici, naravno idu preko pojacala - kakav zvuk imaju to je nenormalno dobro !
Doduse, kupio sam i Bass Infinity i napracio Woofer - cisto da ove ovalne malo rasteretim i dobio sam jos extremniji bas !
Htio sam ti poslati link - 16-ke Infinity.... novi zvucnici za 70 km. ali na zalost - izgleda je momak prodao !? :-(
- Kenwood
- VIP Član
Re: RE: Re: Prednji zvučnici P307 - zamjena
Kenwood je napisao/la:Druze, ako hoces dobar, jak i kvalitetan zvuk za relativno male pare, onda kupi ovo :
Ja imam iste ovakve ovalne u mojoj 106-ici na dasci u gepeku, a naravno idu preko pojacala - kakav zvuk imaju to je nenormalno dobro !
- Miki 307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 2 puta
ne znam nešto sam razmišljao da bi iz kenwood radija najbolje igrali opet kenwood-i jer ovalne več imam odzada na polici i baš razbijaju. Zapravo ne bi ni trebao spreda ništa više kad one pojačam ali eto da bude puno sve.
https://www.amazon.de/Kenwood-KFC-E1765 ... MDZZWD54BP
300 W. 30 W rms
Dok u drugih počinje spodnje polje od 50 Hz ovde ide več od 30 Hz pa nagore, znači dosta veči razpon niskih tonova
https://www.amazon.de/Kenwood-KFC-E1765 ... MDZZWD54BP
300 W. 30 W rms
Dok u drugih počinje spodnje polje od 50 Hz ovde ide več od 30 Hz pa nagore, znači dosta veči razpon niskih tonova
- kreha2
- VIP Član
- Vozim: 206
- Motor: 1.4i 55kw
- Ima zahvala: 93 puta
- pohvaljen: 48 puta
@Kenwood, druze posto vidim da se ekstra razumiješ u zvučnike, dali je moguće da svoje visokotonce na P206 zamjenim sa onim srednjim dijelom sa 3way Sony zvučnika??
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kenwood
- VIP Član
Kreha druze - naravno da mozes !
Koliko sam te razumio, hoces da odvojis visokotonce (Tweeter-e) od dvosistemskih zvucnika i da ih postavis na fabricko mjesto P-206 !
Moze to brate, - samo vidi dali je precnik visokotonaca isti sa kucistem u P-206 :-)
Koliko sam te razumio, hoces da odvojis visokotonce (Tweeter-e) od dvosistemskih zvucnika i da ih postavis na fabricko mjesto P-206 !
Moze to brate, - samo vidi dali je precnik visokotonaca isti sa kucistem u P-206 :-)
- kreha2
- VIP Član
Prednji zvučnici P307 - zamjena
Da da dobro si me razumio samo su trosistemski 3way pise pozadi.
Na jednoj strani fabricki prosviro na drugoj nikako ne radi.
A trebali bi stati, u mene je malo drugačiji poklopac nego na dosta 206ica ide malo veći i tvornicki visokotonac, Harmanov.
Nekad cu ja to kad uhvatim vremena nije mi žurba, mozda cak radio i komplet u vratima sva 4 zamijenim.
Ugl hvala ti jos jednom na odgovoru.
Na jednoj strani fabricki prosviro na drugoj nikako ne radi.
A trebali bi stati, u mene je malo drugačiji poklopac nego na dosta 206ica ide malo veći i tvornicki visokotonac, Harmanov.
Nekad cu ja to kad uhvatim vremena nije mi žurba, mozda cak radio i komplet u vratima sva 4 zamijenim.
Ugl hvala ti jos jednom na odgovoru.
- Kenwood
- VIP Član
Miki 307 -
Ja sam dugo preferirao marku Kenwood, doduse i danas je preferiram i volim ali samo CD-plejere i pacala, a sto se tice zvucnika .... nisu nki valitet zvuka !
U Mazdi 626 sam imao komplet KENWOOD ozvucenje, tada je muzika bila jos na cijeni, a ta marka skupa kao djavo - sve je bilo OK. ali zvucnici skupi, a slabi.
Ako hoces zvucnike, biraj marke :
Infinity, JL, JBL, Canton i dr.
Radim ozvucenja u autima vec 17 g. i vjeruj, nema sta nisam vidio, isprobao i saznao :-)
Ja sam dugo preferirao marku Kenwood, doduse i danas je preferiram i volim ali samo CD-plejere i pacala, a sto se tice zvucnika .... nisu nki valitet zvuka !
U Mazdi 626 sam imao komplet KENWOOD ozvucenje, tada je muzika bila jos na cijeni, a ta marka skupa kao djavo - sve je bilo OK. ali zvucnici skupi, a slabi.
Radim ozvucenja u autima vec 17 g. i vjeruj, nema sta nisam vidio, isprobao i saznao :-)
- Kenwood
- VIP Član
Nema na cemu druze - ako sta zapne, tu sam !
- kreha2
- VIP Član
Hvala.Kenwood je napisao/la:Nema na cemu druze - ako sta zapne, tu sam !
- Kenwood
- VIP Član
Re: RE: Re: Prednji zvučnici P307 - zamjena
Kenwood je napisao/la:Miki 307 -
Ja sam dugo preferirao marku Kenwood, doduse i danas je preferiram i volim ali samo CD-plejere i pacala, a sto se tice zvucnika .... nisu neki kvalitet zvuka !
- Miki 307
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 2 puta
nije problem zvučnik, nego ne znam ako stavim ove kenwoode, dubina odzada je isto 45 mm zvučnika pa će moči da stane, tamo do pleha vrata staviću malo pjene da izolujem makar malo ali ne znam da neče biti problem kad zvučnike našrafim sa prednjom stranom na tapetu, da neče membrana tuči od plastiku tamo....Original imaju neku zaštitnu plastiku spreda čini mi se da upravo zbog toga
evo zapravo jedne ljepše slike ovog djela tapete. Sumnjam da bi dobar zvučnik ovde mogao efektivno da igra ? Čini mi se kao da nešto tu još manjka da bi moglo lepo da udihtuje zvučnik.
evo zapravo jedne ljepše slike ovog djela tapete. Sumnjam da bi dobar zvučnik ovde mogao efektivno da igra ? Čini mi se kao da nešto tu još manjka da bi moglo lepo da udihtuje zvučnik.