Btw dobili smo u firmi s7 EDGE i nakon dva sata stavljao silikonsku zastitu, isklizne tel i razbije se display

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
6:45h SOTa je i vise nego odlicna baterija.anel007 je napisao/la:kad smo kod baterija prosli alkatel ako izgura 3 sata aktivnog koristenja to je bilo odlicno, danas gledam na ovom oko 6 sati koristenja od cega je bar 45 minuta do 1 sat igranje igara a bez igara moze sigurno izgurati 7 sati screen on vremena
sad do cega moze biti pa je ovolika razlika ne znam jer se baterija na njima razlikuje u 90 mAh, sigurno je i starost baterije u pitanju ali ni kad je bio nov nije mogao preko 4 sata da 'ebe rak raka
Supruga ima J5, baterija je u pocetku super al kasnije ne moze izdrzati. I vjecito zezancija sa memorijom, ima sd karticu i prostor slobodan, al opet pise nedovoljno memorije. U pocetku je bio dobar, sto jest jestgemini je napisao/la:Danas kupio Samsung Galaxy J5 2016, prezadovoljan kamerom zbog kojeg sam ga i kupio jer sam je pokvario na Experia Arc S koja će poslužiti kao Smart na TV.
Udjes u podesavanja pa u upravljanje aplikacijama pa tamo onemogucis i obrises sve aplikacije koje ne koristis. I naravno kvacicu skines,da te ne obavjestava o abdejtima a one koje ne obrises njih premjesti na sd card.Phantom je napisao/la:Supruga ima J5, baterija je u pocetku super al kasnije ne moze izdrzati. I vjecito zezancija sa memorijom, ima sd karticu i prostor slobodan, al opet pise nedovoljno memorije. U pocetku je bio dobar, sto jest jestgemini je napisao/la:Danas kupio Samsung Galaxy J5 2016, prezadovoljan kamerom zbog kojeg sam ga i kupio jer sam je pokvario na Experia Arc S koja će poslužiti kao Smart na TV.
Poslano sa mog T03 koristeći Tapatalk