Evo i moj izubijanko
- nedicm
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 1.6 16V
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
-
Re: Evo i moj izubijanko
Hajde baš me zanima ovaj H1 da li će stati, ako staje, naručujem i ja, zadovoljan sam sa H7, mogu ti reći, ne znam šta ti kažeš?
I gde si uzeo antenicu?
I gde si uzeo antenicu?
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
^ ja cu prosiriti rupu ako ne bude moglo stati, vise me muci sto je prikljucak sa 2 konektora kao kod H7 a na obicne H1 ide samo jedan konektor a ostalo ide preko samog lezista sijalice koliko sam upratio ali sredit ce se i to
i antena je isto nadjena na aliexpressu kao i sve do sad: https://www.aliexpress.com/item/case-fo ... 0.0.ssLERh
i antena je isto nadjena na aliexpressu kao i sve do sad: https://www.aliexpress.com/item/case-fo ... 0.0.ssLERh
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
izvinjavam se za dupli post ali sta cu kad mi djavo nije dao mira, izadjem sad da navrnem antenu i ajd reko kad sam vec tu da ubacim i ove nove T10, sa njih krenuo da gledam kako ce H1 stati i et sve spakovao osim maglenski za koje se sad i omisljam hocu li jer poicije stvarno fino sijaju i mogu po danu posluziti
pa idemo redom, antena puno ljepsa od prosle koju sam mislio zadrzati mjesec pa se mjesec otegao na godinu i kusur

a ovako sijaju same pozicije, puno jace su golim okom nego na kameri iz nekog razloga

ovo je standardno samo kratka svjetla

a ovo kad sve popalim

rekoh ja da ce on da sljasti ko las vegas
eh sad za kolegu nedicm: montaza je prelagana, sve upada gdje treba bez problema ikakvih samo sto se malo zbog sirine kucista mora naguravati sa motoricem u farovima ali i to je sitno i samo dok kuciste ne prodje pored, ne dira jedno u drugo kad se sve spakuje
nisam prije ni vidio da ima i konektor jedan na kucistu gdje ulijeze sijalica tako da imaju dvia konektora koja se spajaju na ovu led sijalicu a i s tim ne mozes fulati jer je jedan uzi od drugog, a sijalica se montira kao h7 znaci skine se njeno leziste i fiksira zicom u faru pa se sijalica uvrne u svoje leziste
sad tacno jedva cekam da krenem na posao i testiram kako to sve sija

pa idemo redom, antena puno ljepsa od prosle koju sam mislio zadrzati mjesec pa se mjesec otegao na godinu i kusur

a ovako sijaju same pozicije, puno jace su golim okom nego na kameri iz nekog razloga

ovo je standardno samo kratka svjetla

a ovo kad sve popalim

rekoh ja da ce on da sljasti ko las vegas

eh sad za kolegu nedicm: montaza je prelagana, sve upada gdje treba bez problema ikakvih samo sto se malo zbog sirine kucista mora naguravati sa motoricem u farovima ali i to je sitno i samo dok kuciste ne prodje pored, ne dira jedno u drugo kad se sve spakuje
nisam prije ni vidio da ima i konektor jedan na kucistu gdje ulijeze sijalica tako da imaju dvia konektora koja se spajaju na ovu led sijalicu a i s tim ne mozes fulati jer je jedan uzi od drugog, a sijalica se montira kao h7 znaci skine se njeno leziste i fiksira zicom u faru pa se sijalica uvrne u svoje leziste
sad tacno jedva cekam da krenem na posao i testiram kako to sve sija

- nedicm
- Napredan član
-
Svaka čast na trudu i predanosti ka ljubimcu. Razlog više definitivno da čim bude novi popust, uzmem i H1. Jedino mala konsultacija: Zajedno sa sijalicom H1, vadi mi se i ono postolje. Može li to da se reši, pošto mi malo šeta ceo taj komplet kad sedne u far?
Antena mi je baš ta već neko vreme u Wish list-i. Video sam negde da nije baš najsajnija sa jacinom signala. Ima li razlike u odnosu na original?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Antena mi je baš ta već neko vreme u Wish list-i. Video sam negde da nije baš najsajnija sa jacinom signala. Ima li razlike u odnosu na original?
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Sredjujem mu sve osim boje, za to bas i nemam para
Eh sad sto se tice lezista koje ti seta kako sam razumio, pogledaj u garazi kolege dine on je kod sebe vadio to leziste doduse u maglenkama pa mozda je isto spajanje i za duga
Sto se tice antene tu je za ukras, ne sjecam se jesam li u 4 godine 2 puta radio upalio tako da o kvaliteti signala ti nista reci ne mogu
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
Eh sad sto se tice lezista koje ti seta kako sam razumio, pogledaj u garazi kolege dine on je kod sebe vadio to leziste doduse u maglenkama pa mozda je isto spajanje i za duga
Sto se tice antene tu je za ukras, ne sjecam se jesam li u 4 godine 2 puta radio upalio tako da o kvaliteti signala ti nista reci ne mogu
- nedicm
- Napredan član
-
Drži se boja. A i nije što je kod mene, nema mu lepše. :)
Sutra ću baciti oko na tenane, pa ću to rešiti.. Kad sam ubacivao one "bele"(plave), žurio sam i ana brzaka sam ih samo skidao i vratio.. Samo još jedna konsultacija, da li stoje V ili /\, kad se gleda od napred?
Jasno za antenu, rekao si mi još kad sam se registrovao da je Yatour zakon. :) Ja još transmitujem, stavka mi je taj Yatour za sad..
Sutra ću baciti oko na tenane, pa ću to rešiti.. Kad sam ubacivao one "bele"(plave), žurio sam i ana brzaka sam ih samo skidao i vratio.. Samo još jedna konsultacija, da li stoje V ili /\, kad se gleda od napred?
Jasno za antenu, rekao si mi još kad sam se registrovao da je Yatour zakon. :) Ja još transmitujem, stavka mi je taj Yatour za sad..
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Nisam te bas razumio za to kako stoje, na sta tacno mislis?
- nedicm
- Napredan član
-
Sijalice H1 su u faru pod uglom od 45°. E sad da li su u paru u V ili /\, kada se gleda od napred? Znači da li je leva sijalica / ili \ pozicionirana? Isto tako i desna?
Rekoh ti, vadi mi se i kućište, pa samo da vidim jesam li dobro vratio isto..
Rekoh ti, vadi mi se i kućište, pa samo da vidim jesam li dobro vratio isto..
- nedicm
- Napredan član
-
Malo sam gledao slike po net-u, rekao bih da nije ni V ni /\, nego / /. Neka me neko ispravi ako grešim? Ovo su pravci kada stojiš ispred auta..
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Pogledat cu ti to danas u toku dana pa javim
EDIT: stoje ovako // kad se gleda od naprijed
EDIT: stoje ovako // kad se gleda od naprijed
- nedicm
- Napredan član
-
Kod mene /\ i ne može nikako drugačije, desna je sela idealno. 
I daj mi malo pojasni, ženski džek za H1 ima samo jednopolni konektor, za sijalicu koja ima jedan muški izvod. Video sam da na kućištu ima još jedan džek, muški, ali on mi je sad slobodan. Ništa na njega nije nakačeno. Kad dodje LED, imaju se, koliko razumem 2 muška džeka, ali meni ostaje jedan ženski džek?! Kako to spojiti?

I daj mi malo pojasni, ženski džek za H1 ima samo jednopolni konektor, za sijalicu koja ima jedan muški izvod. Video sam da na kućištu ima još jedan džek, muški, ali on mi je sad slobodan. Ništa na njega nije nakačeno. Kad dodje LED, imaju se, koliko razumem 2 muška džeka, ali meni ostaje jedan ženski džek?! Kako to spojiti?
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Eh to ti ne znam jbg, kod nene je bilo spojeno i na kucistu i sako sam to prebacio na ove sijalice
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Kako se h1 pokazao navece? Kontam i sebi u duga ove ledice.
Poslano sa mog T03 koristeći Tapatalk
Motion & Emotion
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Evo i moj izubijanko
To ti javim ovo koji dan, sinoc i veceras na posao idem u pola 8 i jos uvijek ne bude dovoljno mračno da bih tacno vidio kako sijajaju, problem je jos i što ja nemam bas potrebu koristiti duga svijetla ovuda lokalno jer je sve pod rasvjetom ali naci cu negdje mračnu ulicu da opalim koju sliku.Phantom je napisao/la:Kako se h1 pokazao navece? Kontam i sebi u duga ove ledice.
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Ja pod dugim nisam vozio odkad xenon imam. Pa cisto da ubijem zutilo kod blicanja i kad mi neko ide u susret sa dugim, da vidi da ima jaci 

Motion & Emotion