evo dok pezola ceka na termin da ide doktoru u blok stigle neke djidje pa su se danas montirale, trebala bi uskoro da stigne jos jedna H1 sijalica za maglenke pa cu je ubaciti naknadno (ionako ga ne vozam pa mi nije hica

)
prvo na dnevnom redu je bila zamjena jeftinih t10 dioda kvalitetnijim, ove jeftine sam kupio 10 komada za neku sicu i u zadnjih mjesec sam vec dvije mijenjao, toliko o kvalitetu, a evo i slike kako izgledaju nakon kratkog koristenja, kako je voda dospjela unutra pojma nemam
te nakarade su zamjenjene
ovim modelom, nisu plaho jeftine ali raja ih hvali pa cemo vidjeti koliko ce izgurati s radom, razlika u jacini svjetlosti je i vise nego ocigledna
a ovakva je razlika u faru
i sa obje montiane
nakon toga slijedi testiranje H1 sijalica namjenjenih motorima prvenstveno, u pitanju je
ovaj model sijalice i narucuje se po komadu zato i cekam jos jednu da stigne a do tad nek sija jedna strana, kad je jacina svjetlosti u pitanju plaho je jaka i na to se ne zalim
a razlika izmedju starih H1 koje sam koristio kao dnevna i ovih je drasticna, one se po suncanom danu nisu ni vidjele bukvalno kad se iz daljine gleda
i s tim cu nadam se da zavrsim pricu oko sijalica u farovima, testirano ih hejbet i valjda sam nasao kombinaciju nakon potrosenih nekoliko stotina
dalje stigli maksuz naruceni
brisaci 
, razlika izmdju ovih i onih koje sam do sad kupovao u bingu za 6 KM komad je nevjerovatna (doduse i cijena je skoro pa duplo veca al boze moj sta je tu je), oni iz binga bi poceli klepetati nakon prve kise a i muzge bi se pojavile relativno brzo pa cu da vidim kako ce se ovi ponasati, za sad brisu perfektno mada samo su testrani
eh sad mi predstoji cekanje jutra u petak i da vidim sta ce doktori reci sto ja ovo govno mogu upalit jedva nekako