Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
420 KM opruge,a postarinu mi nije htio naplatiti jer sam uplatio avans i zakasnile opruge pa sam cekao 20ak dana i radi toga postarina od njega. Momak je iz Sarajeva negdje koliko sam skontao.
Nisam siguran koje su bolje,tu je to negdje valjda...ove su bile nesto skuplje od eibacha
kula je napisao/la:Nakon sto smo dobili gumice za mali hladnjak koje nam je poslao kolega Srky kojem se i ovom prilikom zahvaljujemo odlucili smo da rijesimo problem sa curenjem antifriza iz malog hladnjaka na itison na vozacevoj strani.
Stara i nova gumica
Na spoju maloga hladnjaka i dovodnih cijevi se vide tragovi pustanja
Dovodna crijeva odvojena i stavljene gumice
Sve vraceno nazad i i takodje su stavljena jos dva sarafa jer je tvornicki bio samo jedan
Nakon toga auto je odradio jedno vrijeme uz cesto turiranje i drzanje gasa na visim obrtajima da se vidi da li pusta.
Sve je suho , pustanja nema , naravno slijedi provjera nakon izvjesnog vremena. Za sada toliko
Jedva iskopa post, kanim se ovo sebi raditi pa me zanina jesi morao ispustati razhladnu tečnost iz cijelog sistema ili se moglo zavrsiti bez toga?